göra rökfri askfat arbete ?

göra rökfri askfat arbete ?

Rökfri askkoppar är effektiva på vissa sätt . De utdrag röken från en cigarett eller cigarr placeras på brickan området . Men , en gång en rökare andas ut i luften är de askkoppar begränsad förmåga att extrahera alla rök

Kolfilter opererad

Många modeller är gjorda med en bas som innehåller ett kolfilter . När cigaretten är i botten , fungerar maskinen för att dra in rök i basenheten , där röken är något " renas " genom kolfiltret .

Ionic

Några rökfri askfat har ett joniskt system . Många av tillverkarna påstår att detta är den bästa och mest avancerade system . Några ens påstått att det eliminerar passiv rökning från rummet genom att bryta ner rökpartiklar och cirkulerande ren luft tillbaka in i rummet . De joniska askkoppar eliminerar också behovet att återköpa och ersätta filter . Det finns även modeller som kan anslutas till en USB- port på en dator istället för att använda batterier .

Butt Container

Vissa större modeller tillåta rökare att snus ur rumpan av cigarett eller en cigarr till en lägre fack . Detta påstås att minska mängden av kontinuerliga rök som släpps ut i luften .


Relaterade artiklar


hur man byter ett bälte Eureka vakuum
Hur man testar ett ångstrykjärn
Brödrost vs mikrovågsugn
hur man byter en pur vattenfilter
energi stjärnor för kylskåp
historia braun hushållsapparater
Hur tar jag bort motorkåpan av en kapsel vakuum ?
Hur arbetar jag en härd spis fokus pellets ?
Sears tvättmaskin felsökning
felkoder för en Frigidaire köksspisen