hur man förhandlar priser på naturgas för uppvärmning av bostäder

hur man förhandlar priser på naturgas för uppvärmning av bostäder

På många marknader är utbudet av naturgas till bostäder monopoliseras av en enda statligt sponsrad nytta och konsumenterna ingen möjlighet att välja det bolag de vill leverera sina bränsle hem uppvärmning . Men i vissa platser, som vissa områden i Ohio har konsumenterna rätt att välja mellan flera leverantörer . På vissa ställen kan de enskilda begära en specifik leverantör , medan man i andra ett helt samhälle måste göra begäran . I samtliga fall kan det vara ekonomiskt fördelaktigt att förhandla med dessa företag i ett försök att få lägre priser för sina tjänster .
1 .
samla information. För att presentera de mest övertygande argument för de olika gasföretag , måste du veta så mycket som möjligt om deras olika priser och tjänster . Fråga företagets webbplatser för information om deras pris per tusen kubikfot bränsle samt ytterligare avgifter för leverans , underhåll och andra tjänster. Vet hur mycket gas du planerar att konsumera .
2 .
Utveckla ett argument . Naturgas leverantörer i allmänhet inte erbjuda lägre priser genom att helt enkelt ställs . Konsumenterna bör erbjuda ett övertygande argument , såsom det faktum att de är beredda att köpa en stor mängd eller att konkurrenter erbjuder lägre priser . Naturligtvis , inte berätta en osanning .
3 .
Kontakta leverantörer . Efter fastställande av företag som kan leverera din värme gas , närma sig dem individuellt . Generellt erbjöd mer personlig i vilket format du kan diskutera möjligheten att lägre desto bättre : inte bara personlig kontakt förtroende , men det är svårare att neka någon som du pratar i person än någon som du är kommunicera via post . Om möjligt , träffas ansikte mot ansikte.
4 .
Presentera ditt fall . Om möjligt , skräddarsy din argument till varje enskilt företag. Förutom olika takt , kan vissa företag erbjuder olika tjänster , till exempel en pengarna -tillbaka- garanti för att tjänsten inte kommer att avbrytas , eller en rabatt om en viss mängd gas som används. Gör din forskning och sedan tillämpa den.
5 .
Använd bolagens erbjudanden mot varandra . Företag kan återkomma med ett motförslag . Efter att de gör det använder varje företags lägre anbud mot de andra andras erbjudanden som hävstång . Till exempel om ett företag erbjuder naturgas på $ 10,50 per tusen kubikfot , informera en konkurrent till det lägre priset och ge den tävlande en chans att slå det .
6 .
Välj en leverantör . När all information är i och varje företag har gjort sin sista erbjudandet , välj det företag vars priser och tjänster bäst matchar dina behov . Innan du skriva under avtalet , se till att läsa den hela vägen se till att den matchar den överenskomna villkor . När undertecknad , kontrakt vara mycket svårt att förändra .


Relaterade artiklar


hur man byter agitator riktad kuggar
lufthanteringsdonet typer
DIY : DirecTV oval skål setup
problem med oljevärmare
hur man blöda en värmare kärna
Hur man väljer en digital -tv
hur till vända på en Rheem elektrisk varmvattenberedare
vedspis rörinstallation tips
Tips för rengöring av rostfritt stål pott kaffe
hur man fyller febreze scentstories skivor