hur man införa ett system fontän läsk

hur man införa ett system fontän läsk

Installera en sifon är svårare än att bara fästa CO2 och sirap till fontänen . Det finns ett hårt tryck frågor som kan skada systemet . Det bästa sättet att installera systemet är att följa anvisningarna och ta din tid. Detta kommer att ge den godaste läsk på ett säkert sätt . Detta projekt kommer sannolikt att ta en hel dag att en hel helg att fylla i, speciellt om du har att göra justeringar i rörsystemet

Du behöver : .
Bleach
Gummihandskar.
Tång.
Connector slangar .
Ratchet set.
Skruvmejsel.
Giftfri renare .
Liten hink.
Trasor.
O-ringar .


1 .
Rengör hela systemet före användning. Kör en lösning av fyra delar vatten och en del blekmedel igenom alla slangar och kopplingar . Låt delarna i blöt i vattnet i ca 10 minuter , ta sedan bort och hänga på tork .
2 .
Rengör pumpen genom att ansluta en kontakt slang till pumpen och en tank CO2 . Slå på CO2- tanken så att luften att blåsa igenom slangen . Häll en liten mängd av blekmedel inuti pumpen och låt CO2 att skjuta rengöringslösning genom slangen att sanera pumpen .
3 .
Se till att alla fontän pipar och behållare is är helt rena och sanerade . Använd en kommersiell rengöringsmedelslösning att rensa ut insidan av alla fontän delar och sedan sanera med blekmedel . Låt lufttorka .
4 .
Anslut kontakten slangarna till CO2 tankar . Använd skruvmejsel eller spärrfunktion som att dra åt anslutningen . Anslut den andra slangarna till sirap tankar och carbonator . Anslut de andra ändarna av slangarna till sifon . Se till att ansluta rätt sirap till rätt etiketter på fontänen . Placera en O-ring via anslutningen där slangen ansluts till fontänen sig själv för en tät försegling .
5 .
Ställ CO2 trycket till 90 eller 100 PSI för den linje som går till carbonator . Om du har en sekundär gasledningen , krok slangarna till denna linje . Den primära linjen utövar ibland för mycket press på linjen , som kan explodera slangarna eller ens själva tanken . . Ställ in trycket av sirapen tankar till ca 30 PSI
6
Anslut carbonator till en vattenledning , en rörledning för en diskho är perfekt . Använd en spärr eller skruvmejsel för att fästa slangen till röret som leder till carbonator . Använd inte metall beslag eftersom detta kan kombineras med CO2 och orsakar en kemisk reaktion som kommer att förändra soda till kolsyra , som kan orsaka kräkningar och dålig smak .
7 .
Hook dräneringssystemet till ett dräneringsrör i väggen om du har ett avloppssystem i din fontän . Detta kommer att förhindra basen på fontänen från överfyllda .
8 .
Testa fontänen huvuden för att se hur soda smakar . Justera nivåer av CO2 , vatten och sirap som behövs . När du hittar rätt blandning , skriva ner det så att du kan använda samma formel när du behöver byta ut några delar .


Relaterade artiklar


hur man rengör och upprätthålla en electrolux kylskåp för bästa prestanda
typer av tunga kompressorer
hur man tråd en bärbar generator
hur man köper ett centralt system luftkonditionering
Hur demontera jag en Black and Decker odc440b Spacemaker kaffebryggaren ?
hur man laddar en Fisher & Paykel diskmaskin
hur man kan jämföra städare vattendammsugare
hur man rengör en svart plast vattenberedare på ett kylskåp
vad som är billigare i drift : en gas eller en elektrisk varmvattenberedare ?
Hur ställer jag in tiden på en mr .