hur man kan jämföra joniska luftrenare

hur man kan jämföra joniska luftrenare

Om du bestämmer dig för att du vill köpa en luftrenare att hjälpa till att befria luften i ditt hem från dammpartiklar och andra allergener , så ska du förstå att du har ett par alternativ . Till exempel kan du välja en luftrenare som använder mekanisk teknologi , till exempel ett HEPA system , eller så kan du välja en joniska luftrenare , som använder en elektrostatisk filtrering teknik . När man jämför joniska luftrenare , finns det flera viktiga saker du behöver tänka på

Du behöver : .
Dish RAG


1 .
Leta efter " Astma-och Allergifonden of America Seal of Truth " på joniska luftrenare du jämför . Detta sigill innebär att Astma-och Allergifonden of America har fastställt genom utvärdering av oberoende forskning om att produkten lever upp till sina påståenden . Detta är särskilt viktigt om du köper en joniska luftrenare eftersom du har allergiker i ditt hem .
2 .
Sätt på joniska luftrenare du funderar om det är möjligt . Detta gör att du kan jämföra ljudnivån från var och en. Medan joniska luftrenare är tystare än andra typer av luftrenare , kan de fortfarande göra en del buller . Om buller är ett problem i ditt hushåll , är det viktigt att hitta den lugnaste joniska luftrenare möjligt .
3 .
Kontrollera storleken på partiklarna som tas bort från luften av de joniska luftrenare du funderar . Joniska luftrenare kan ta bort partiklar som är ner till 0,1 mikrometer stora , men inte alla joniska luftrenare kan ta bort i samma storlek partiklar . För den renaste luften , hitta joniska luftrenare som tar bort den minsta möjliga partiklar .
4 .
Kontrollera rekommenderad rummets storlek för varje joniska luftrenare . Varje reningsverk kommer att säga vilken storlek på rum det bäst är lämpad för . Att veta det rum du tänker använda den i och storleken på det utrymme du vill rena kan hjälpa dig att jämföra de tillgängliga enheter.


Relaterade artiklar


botemedel för en illaluktande kylskåp
problem med koppar netto
luftkonditioneringen reparation frågor
hur man byter batteri i en OneTouch konservöppnare
användningsområden för en kall dimma luftfuktare
Hur felsöker jag en bubbelpool ed5fhexms10 ?
rostfritt stål kontra rostfritt utseende kylskåp
eureka ånga renare felsökning
den minsta kylskåp
Rexair regnbåge dammsugare felsökning