hur reparera en packning på en MAYTAG Neptune

hur reparera en packning på en MAYTAG Neptune

Packningen på Maytag Neptunus bricka också kallas boot . Byta det är en ganska komplicerat att men kan utföras av en nybörjare om uppmärksamhet fästs vid korrekt förfarande . En ny packning kan köpas från en auktoriserad Maytag tjänsteleverantör. Det kommer att kräva ett par timmar för att ersätta den starta , så att du har tillräckligt med tid innan man river isär brickan

Du behöver : .
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel .


1 .
Koppla bort brickan stickkontakten ur vägguttaget . Detta är en säkerhetsåtgärd som bör göras när arbete utförs på en elektrisk apparat.
2 .
Ta bort frontpanelen genom att försiktigt bända bort huvuddelen av maskinen med en platt skruvmejsel . Placera skruvmejseln huvudet i skreva mellan frontpanelen och brickan kroppen på varje sida mot toppen och tryck .
3 .
Använd en Phillips skruvmejsel för att ta bort den övre och främre svepning .
4 .
Ta tag i kroken i bagageutrymmet klämfjädern med ena handen och tryck trådögla i dörren boot . Detta håller tråden från att glida . Se till att kabeln inte blir skrynkliga eller böjda .
5 .
Dra boot klämfjädern mot trådögla att lossa fjädern från dubbelfunktion .
6 .
Ta bort trådögla från kanten på det yttre locket badkaret . Lås upp flikarna på dörren starta från runt parametern dörren svepning . Flikarna bör dra sig ur sina springor för hand .
7 .
Installera den nya dörren boot genom att vända på steg som används för att ta bort den gamla . Säkerställa att den nya boot installeras i samma position som den gamla . Installera våren starta klämman och tråd slingan och sätta tillbaka kåpan och locket.


Relaterade artiklar


Hur får jag ett nummer för kundservice för Europa- proffs?
gemensamma torktumlare reparera problem
hur reparera en tvättmaskin bälte
instruktioner om att göra en Gumball maskin
hem rättsmedel för rengöring av dvd
hur du tar bort en agitator på en amiral tvättmaskin
Hur byter jag ett bälte på en dam Kenmore bricka ?
hur man återställer spotbot
hur man byter en magisk kock självrengörande ugn värmeelement
problem med brödrost ugnar