interplak vattenstråle tips

interplak vattenstråle tips

Den Interplak Water Jet är utformad för att hjälpa till att städa runt kronor , brygga och hängslen . Många tandläkare rekommenderar Interplak Water Jet till sina patienter, särskilt om patienter har en svår tid tandtråd på grund av vanor , artrit i händerna eller en stark kräkreflex . Den Interplak Water Jet levereras med en mängd tips , även rör av olika storlekar, penslar och rengöringsmedel tunga . Styrkan i flödet är justerbart .

Standard Tips

Standarden Interplak Water Jet tips är ett mjukt böjda plaströr med en rundad ände. Slutet är idealisk för rengöring runt tänderna , under tungan och bakom kindtänderna . De flesta Interplak Vatten Jets kommer med två standard tips i olika färger för flera användare.

borsthuvud Tips

borsthuvudet tips är en rundad borste med tandborste-liknande borst . Bakom stråna är sex öppningar , som ett duschmunstycke , genom vilken vattnet strömmar . Borsthuvudet tips är idealisk för att massera tandköttet för att öka blodflödet och förhindra gingivit och tandlossning . Det rekommenderas av tandläkare för skonsam rengöring av gingival bölder och andra sår i munnen .

Subgingival Tips

subgingival tips är en tunn gummi tips som kommer till en punkt . Vattnet rinner genom ett litet hål i slutet av gummi punkt . Detta tips är idealisk för rengöring runt basen av tänder , mellan tänderna och upp under tandköttskanten . Tandläkare rekommenderar detta tips för patienter med separerade tandkött , tänder eller tidiga tandköttsinflammation .

Tongue Rengöring Tips

Tungan rengöring tips är en rund skiva med gummi noduli och dusch-huvud som rad hål för vatten. Detta tips är avsedd för masserande av tungan för att ta bort bakterier och matrester för bättre övergripande munhygien .


Relaterade artiklar


hälsofrågor av mikrovågsugnar
Hur man väljer en bandsågblad för metall
hur man återställer en GE- profil kylskåp
tecken på VVS kompressor fel
riccar n2200 felsökning
hur man bygger en billig solfångare
hur man lagar ett stenskott i en glasskiva spis
hur korrekt ut en Makita 9000
hur du tar bort organiska ämnen från brunnsvatten
hur man byter en Frigidaire diskmaskin spärr