jämför matta dammsugare

jämför matta dammsugare

Om du inte har en hushållerska , är dammsugning förmodligen en av dina hushållssysslor . När du är på marknaden för ett nytt verktyg för att få jobbet gjort , hittar du fler alternativ än du har tid att väga . Anser att dessa faktorer för att göra en jämförelse matta luckor och välja en bäst för dina behov enklare och smartare

Typer

Upright och kapsel dammsugare är i huvudsak två alternativ för rutinmässig mattvätt . Stolpar " tenderar att vara bättre på djupt rengöring av mattor , " enligt Consumer Reports tidningen . Om du äger ditt eget hem , kan installera ett centralt vakuumsystem vara ett alternativ.

Vikter

Även om de kan erbjuda den bästa rengöringsförmåga för mattor , kan upprätt dammsugare vara tunga att driva och släpa uppför och nedför trappor . " De mest produktiva vi testade väger 20 pounds eller mer , konstaterar Consumer Reports .

insamlingsmetoden

Vissa modeller samlar smuts i påsar som du måste köpa och byta ut . En påslösa dammsugaren samlar smuts i en behållare som du tom. " Bag-typ suger tenderar att hålla mer smuts , och tömning dem släpper mindre damm i luften , säger Consumer Reports .

Recensioner

Större återförsäljare som säljer dammsugare ger kunderna möjlighet att lägga upp sina erfarenheter med produkter online . Läs dessa kommentarer att lära sig och nackdelar med olika modeller .

Priser och garantier

Upprätt dammsugare som säljs av stora återförsäljare varierade i pris från $ 30 till $ 507 i september 2010, medan kapslar kostar mellan $ 90 och $ 600 . Många märken av dammsugare kommer med ett års garanti . Andra kommer med garantier på mer än ett år . När du handlar för vakuum på en återförsäljare , vara medveten om garantin kan gälla med endast tillverkaren , inte alltid . Med andra ord, du kanske posta din vakuum iväg för att få den fasta eller bytas ut.


Relaterade artiklar


hur ta reda på hur gammal din torktumlaren
hur felsöker jag en MAYTAG toppmatning mtw5870 bricka ?
felsökning en långsam takfläkt
felsökning av en Westinghouse TV LVM - 37w3
Hur man använder en superautomatic espressomaskin
felsökning av en GE bärbar diskmaskin
Hur länge ska tork element senast?
instruktioner för matlagning med en vatten rökare grill
problem med silikon bundt pan
hur man hittar Kenmore vakuum delar