kylskåp reparation råd

kylskåp reparation råd

Ringa en reparatör att fixa ditt hem kylskåp kan bli dyrt . Du kanske kan spara pengar genom att felsökning och korrigering av problemet själv . Om du måste byta ut alla delar , konsultera din instruktionsbok vara säker på att du köper ersättare som är avsedda att fungera med ditt märke och modell

Basics

Se till att kylskåpet är inkopplad och brytaren växla inte har löst ut . Rengör slingor i baksidan och hålla minst 6 inches mellan kylskåpet och väggen bakom .

Sanering

Om vattnet bygger upp inuti kylskåpet eller på golvet under den , kan det finnas ett problem med avloppssystemet . Byt ut oljefiltret i botten av enheten och rensa vid träskor i dräneringsrör .

Förångare Rullar

Öppna panelen på botten av frysen så du kan komma förångaren spolar . Koppla ur kylskåpet och låt den tina om du ser någon frost eller is på spolar . Om spolar frysa igen , kan kylskåpet själv-avfrostningssystem måste ersättas av en tekniker .

Ismaskin

Om du har en ismaskin som producerar små eller ihåliga kuber , byt filter i botten av kylskåpet och sadeln ventil som klyver vattenytan i hemmet . Du kanske måste ringa en rörmokare för att inspektera vattenflödet i ditt kök pipor Om dessa åtgärder inte har åtgärdat problemet .


Relaterade artiklar


hur länge ska man mala kaffe i ett blad typ vinkelslip ?
felsökning av en Frigidaire diskmaskin som inte kommer att fylla
Hur väljer jag en portabel inverter ?
felsökning softners Pentair vatten
hur man installerar en fax hemma
Felsökning: Varför blir min bubbelpool tvättmaskin slutar fungera mitten cykel ?
Felsökning min B60 Keurig
hemlagad piller kross
gör vinden fläktar verkligen fungera?
hur du tar bort rost märken från en rostfri diskmaskin