orsakerna till att det luktar bränt i torktumlaren

orsakerna till att det luktar bränt i torktumlaren

Burning luktar i din torktumlare kan betyda en enkel , lätt-fast problemet, eller något mycket mer allvarligt. I själva verket problem med kläd börjar ofta bostadsbränder , enligt torktumlare Hjälp . Av denna anledning är det viktigt att snabbt identifiera och lösa de problem som orsakar det luktar bränt i torktumlaren .

Lint

Lint kan fastna i avgasröret , trumma , ludd fälla och även i trumman hölje . Om det blir för varmt kan det bränna eller ens fattar eld , vilket luktar bränt . Töm ludd fällan ofta och se ludd är inte fastnar eller byggts upp i utloppsventilen .

Motor

torkar har motorer , och när de åldras , de kan bränna ut precis som alla andra motorfordon . Detta skapar en mycket stark luktar bränt , och torktumlaren kommer antingen inte köra alls , eller det kommer att köras dåligt och med en massa oväsen .

Belt

I vissa torkar , blir ett bälte trumman . Detta bälte kan glida av , vilket kan göra att den börja smälta . Eftersom det är vanligen tillverkade av gummi , kommer den att producera då en mycket stark , obehaglig brännande lukt . Om din trumman är inte att vända smidigt eller ordentligt, och du märker en dålig luktar bränt , är ditt bälte troligen skadat .

Kläder

Ibland kan en liten bit av kläder fastnar mellan utsidan av trumman och väggen i torktumlaren , där det kan bli svedda . Detta är ovanligt och brukar inte orsaka en stark lukt , dock .


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra frontlastare
hur man byter batteri i en Braun 6520
hur man får ett befintligt badrum fläkt ut
oljeutvinning från frön
vad som gör en mikrovågsform säkert ?
Samsung koder torktumlare fel
Hur ofta bör jag byta membran på min omvänd osmos ?
tvålen löses inte upp i diskmaskinen
hur man kan jämföra tankless varmvattenberedare
Hur gör jag rent jet propan makt brännare ?