tätheten av tvättmedel

tätheten av tvättmedel

Pulverform eller granulerad hög täthet tvätt eller diskmedel är mindre skrymmande än vanliga densitet . Bekvämligheten med att använda mindre tvättmedel som är effektivare innebär färre resor till snabbköpet

Göra Lågdensitet Tvättmedel

Tvättmedel rengöring beror på syntetiska tensider istället för fet salter som finns i tvål . Dessa syntet , både torra och flytande , måste oftast blandas och torkas genom att spraya kombination genom uppvärmt utrymme för att bilda droppar eller granulat . En annan metod innebär torra blanda ingredienserna , men i båda fallen , blåses luft in i små partiklar , vilket gör dem skrymmande samt lätta i vikt , en låg densitet produkten.

göra High- Density Tvättmedel

Nyare tillverkningsmetoder som tätort producera större partiklar med mycket mindre luft i varje . Den färdiga produkten väger mer per liter eller kopp , men en mindre mängd kommer att resultera i städning lika med en större mängd lätt och luftigt , med låg densitet rengöringsmedel.

Fördelar med hög täthet Tvättmedel

hög densitet rengöringsmedel marknadsförs med rengöring kapacitet på behållaren och med specifika instruktioner för att mäta rätt mängd hemma . Bekvämligheten med att kunna tvätta massor av tvätt med endast en liten mängd tvättmedel gör ett starkt försäljningsargument , men det välbekanta storlek rutan kommer att vara tyngre än den äldre versionen .


Relaterade artiklar


Hur felsöker jag en Amana sldt25h kylskåp modell ?
Hur länge ska det ta för ett litet kylskåp för att få kalla när du sätter upp det ?
hur du tar bort en bricka topp
UV-ljus och vattenfilter
delar av vattenmätaren
Hur arbetar jag en trapphiss ?
Vilka är fördelarna med ånga brickor ?
hur felsöker jag eldstäder Napoleon gas ?
nackdelar av luftkonditioneringsapparater
Hur man monterar en otr mikrovågsugn