teknik för låga vertikala kyckling Kafferostningsföretagen

teknik för låga vertikala kyckling Kafferostningsföretagen

Du behöver:
Slip-gemensamma tång
. Stjärnskruvmejsel.
Flat-kant skruvmejsel .
VOM testare .

The Flame Vertical Chicken FYRFAT ger dig olika alternativ för matlagning din kyckling . Du kan lägga den på en grill , under grillen eller i ugnen för stora , krispiga kyckling . Utformningen av Kafferostningsföretagen gör krydda din fjäderfä på ett kick genom att lägga till öl, vin eller juice . Ned på den här formen fångar alla drippings för att göra smakrik sås . För dem som inte kan hitta Flame FYRFAT lokalt , är en bundt pan ett funktionellt alternativ .

Grillning Teknik

Köp en kyckling som passar på Flame FYRFAT i din grill när locket är stängt . Skölj hel kyckling helt . Krydda med salt och peppar. För en juicepress fågel , ta en liten skalad apelsin och infoga den i hålrum i närheten av vingarna . Olja insidan av Kafferostningsföretagen för enklare städa upp , sedan lägga fågeln benslut ner på mitten av pannan . Värm grillen till 350 grader . Cook , vrida kyckling varje halvtimme till cirka 1,5 timmar eller tills den når en innertemperatur på 160 grader . Ta bort pannan från värmen och låt fjäderfä vila i 10 minuter innan du skär .

Ugn Metod

Värm ugnen till 450 grader . Under tiden , skölj , klappa och krydda utsidan av kyckling . Lossa försiktigt huden i mitten av bröstet och glida en smörklick undertill för ännu större fuktighet . Häll en blandning av öl, vin eller juice med din favorit fjäderfä kryddor i mitten av lågan Kafferostningsföretagen. Säkra kycklingen över toppen av kärlet , benen ner . Täck tips av vingarna med aluminiumfolie för att hålla dem från att bli överdrivna . Flytta Kafferostningsföretagen i ugnen i 15 minuter , titta för en fyllig, brun färg i huden . Sänk värmen och fortsätt att koka tills kycklingen når en innertemperatur på 160 grader . I genomsnitt tillagningstid motsvarar 16 minuter av stektiden , inklusive Browning, per kilo fågel .

förbereda andra livsmedel

The Flame Vertical Chicken FYRFAT tekniker är att anpassa till andra livsmedel . Designen påminner om en bundt pan , vilket innebär att du kan använda den att baka kakor . Andra alternativ är att använda pannan som en köttfärslimpa form eller gelatin mögel . Designen kockar varma maten jämnt utan att bränna och mittöppning gör en perfekt plats för garnishes när du släpper ditt färdiga maten från pannan . Kom bara ihåg att behandla ytan av Kafferostningsföretagen innan du använder den för bakning eller matlagning för snabbare sanering .


Relaterade artiklar


Hur ofta bör vattenfilter i kylskåpet bytas ut?
hur du ansluter en videobandspelare till en platt- tv
Hur felsöker jag en Bunn kaffebryggare ?
Hur felsöker jag en rad Dacor gas ?
hur man återställer tvättid på GE profil främre belastningen bricka
köldmedium information
hur transportera tvättmaskiner
hur man byter en thermador dubbel ugn klocka
själv rena instruktioner för en Kenmore klassisk spis
hur man installerar GE gas torktumlare