värmeplatta problem

värmeplatta problem

Innan mikrovågsugn , kokplattor var mycket populär i lägenheter och rum studenthem . Idag är de fortfarande användbart i situationer då en spisen inte är tillgänglig, särskilt för de rätter som traditionellt framställts i en stekpanna . Det elektriska system som kör en kokplatta kommer dock ibland misslyckas

Huvuddragen

Värmeplattor använda en mycket förenklad teknik, så när problem uppstår orsaken kan minskas till några enkla delar . Nätkabeln , termostat och värmeelementet är de viktigaste elektroniska inslagen i den varma plattan , och är den mest sannolika orsaken till problem .

Power Supply

Om strömindikatorn på värmeplattan inte lyser upp , makt sladden är den troligaste orsaken till problemet och bör bytas . Det är viktigt att spänningen i den nya linan vara lämpligt att den i plattan .

Termostat

När termostaten misslyckas på en värmeplatta , kommer det fortfarande ofta värma upp , men kommer inte att uppnå en lämplig temperatur . Dessa reservdelar kan vara svåra att hitta, och det kan vara enklare att byta ut plattan än att försöka reparera .

Element

När värmeelementet av en kokplatta misslyckas , helt enkelt slutar bli varmt . Om din kokplatta kallt vid beröring , demontera kokplattan och ersätta elementet .


Relaterade artiklar


vad är skillnaden mellan nuwave ugnen & the nuwave pro ugnen ?
hur reparera en säl kylskåpsdörren
felsökning av en via Venezia espressomaskin
hur länge ska badtunna jets köra ?
bosch torktumlare felkoder
Syftet med vakuum tätning
hur man öppnar Kenmore undre panelen framför torktumlaren att dammsuga ut skåpet
Hur ska man jämföra fönster AC enheter
hur man rengör ett glas - top matlagning dörr spis ugn
hur man skyddar träet runt en pelletskamin