vad är en Vita mixer ?

vad är en Vita mixer ?

Konsumenterna har anammat elektriska prylar och verktyg sedan uppfinningen av den första motordrivna dammsugare 1901. Bland de populära köksmaskiner är mixern . En Vita mixer är någon av de olika blandare tillverkade av Vitamix Corporation i Cleveland, Ohio

Tidig Vitamix Historia

Den ursprungliga Vitamix Maskinen introducerades 1937. Det blev befordrad på tv år 1949 , vilket gör det den första produkten säljs via infomercial . Denna annonskampanj krediteras med att göra ordet "blender ", en term som förstås av så gott som alla i landet .

Vitamix Utvecklas

Under de kommande årtiondena , fortsatte Vitamix att bygga nya mixer modeller , alltid strävar efter att vara större och bättre än konkurrenterna. I sortimentet ingår stilar tillägnad speciella uppgifter som att blanda varma och kalla drycker . Flera typer har extra stor behållare och är speciellt byggda för kommersiellt bruk. De stilar som saluförs för användning i bostäder stress multi-tasking maskinens kapacitet .

Överväganden

Även Vitamix blender i allmänhet mycket dyrare än konkurrenterna , hävdar företaget den mest populära hem modellen gör arbetet i tio olika köksmaskiner och 50 diverse förfaranden kök --- utan bilagor . Nog konsumenter har imponerat tillräckligt för att hålla det familjeägda företaget lönsamt och blomstrande sedan starten .


Relaterade artiklar


felsökning en Kenmore 11074202200
Felsökning GE inbyggda diskmaskiner
hur man reparera en Kenmore tvättmaskin med en spin problem
felsökning av en MAYTAG gasspis
fönster luftkonditioneringen säkerhetstips
hur man identifierar köksprylar
gemensam fixa sin maskindiskmedel
Hur länge ska det ta att förvärma en gasspis ?
Vilka är fördelarna med att ha en spisinsats ?
hur använder jag en Holmes hm1975 luftfuktare ?