hur du väljer en köksfläkt

hur du väljer en köksfläkt

Valet av spisfläktar och spiskåpor på marknaden varierar mycket i storlek , pris och design . Att veta vad du behöver av din köksfläkt hjälper reducera urvalet . Börjar med en budget för köksfläkt köpet är viktigt . Köpgräns håller dig från att gå överbord , medan den dyrare modeller . När din köksfläkt prisklass identifieras , har du fortfarande gott om andra överväganden att köpa den perfekta modellen

Du behöver : .
Måttband


1
<. br > Mät för att bestämma det tillgängliga utrymmet för spiskåpan . Välj ett område som är minst lika bred som ditt urval . Också mäta avståndet för intervallet .
2 .
Välj vilken typ av ventilation du vill ha på spiskåpan . Extern ventilation flyttar luften utanför huset genom kanaler . Återcirkulerande ventilation renar luften genom filter och sedan distribuerar det tillbaka in i huset .
3 .
Betrakta spiskåpan stilar tillgängliga . Under skåp modeller är monterade skåp ovanför intervallet . Skorsten huvor montera på väggen och ansluta till bjälklaget ventiler . Island spisfläktar och spiskåpor komma ner från taket för hällar på en ö . En mikrovågsugn och köksfläkt kombination är ett annat alternativ. Köket layout och dina personliga preferenser avgöra den bästa stilen .
4 .
Besluta om finish du vill ha för spiskåpan . De kommer oftast i samma finish som anordningar inklusive svart , vit , bisque , mandel och rostfritt stål . Du kan också hitta high-end sortiment täcker gjorda av koppar och andra metall. Tänk på stilen i ditt kök och andra apparater vid val av finish .
5 .
överväga om du vill lampor på spiskåpan . Eftersom de kommer att vara över området , inbyggd belysning kommer stöd i tillagningen genom att ge dig med riktad belysning .
6 .
Inspektera kontroller av varje spiskåpan alternativ . Tryckknappsreglage är mer bekvämt . De har också normalt innehålla en förinställd speltid för spisfläkten .
7 .
Bestäm om du vill ha en köksfläkt med automatisk avstängning alternativ så att du kan lämna köket utan att behöva oroa om att komma tillbaka för att stänga av enheten .
8 .
Bedöm andra extra funktioner som erbjuds för varje spiskåpan alternativ . Detta kan innefatta tystgående , självrengörande funktioner , en indikatorlampa för när filtret behöver bytas och fläktar med variabelt varvtal för när du behöver snabbare ventilation .
9 .
Köp spiskåpan som bäst passar dina behov , budget och önskemål stil .

tips och varningar


 • Om du planerar att ha en professionell montering av kåpan, sortiment, inte glömmer att inkludera kostnader för arbetskraft i din köksfläkt budget .


 • Relaterade artiklar


  hur du väljer en köksfläkt
  hur man byter en fläkt köksfläkt
  shampooers vs ångkokare
  hur måla knoppar köksspisen
  hur man gör pizza box Solköken