hur måla knoppar köksspisen

hur måla knoppar köksspisen

Köksspisen knoppar får ofta mer slitage från ständig kontakt med fet fingrar , stänk mat , varm fett och andra skadliga element än de flesta inser . Vid andra tillfällen , lacken helt enkelt inte passar ett kök inredning och bör ändras . Tyvärr har plast spis knoppar varit historiskt svårt att måla på grund av oförmåga färg för att hålla sig till dem väl , men moderna utvecklingen inom färgformulering har gjort det möjligt sprutlackeringsfärger som är speciellt utformad för att fästa mjuk plast .

Du behöver :
Kök rattar
. Svamp.
Hink.
Diskmedel.
Fine-slippapper.
Stålull.
Sprayfärg.
Tops .


1 .
Ta bort alla vreden från spisen genom att ta tag ordentligt i ytterkanterna och dra rakt ut . Dra ut dem rakt garanterar att tjänsten inte kommer att bryta igenom plasten och göra vreden oanvändbar .
2 .
Rengör rattarna med en svamp , varmt vatten och diskmedel . Torka bort fett, damm eller torkad mat som fastnat på knoppar , som kan orsaka att färgen fäster inte bra .
3 .
Torka av utvändiga ytor vred lätt med ett fint slippapper eller en bit stålull för att ge ytan en något grövre yta och göra det lättare för färgen att limma med plast . Fortsätt tills du kan se små repor på alla synliga ytor .
4 .
Placera rattarna på en plan yta och , på ett avstånd av 8 inches , spraya i en fram-och- tillbakagående rörelse tills vreden är noggrant belagda . Se till att använda en sprayfärg speciellt framtagen för användning med plast . Låt dem torka under den angivna perioden på sprayburk . Om det behövs , ansöka på nytt.
5 .
Använd ett komplement färg att röra upp upphöjda eller nedsänkta temperatur eller riktad märken på vreden. För infällt områden , doppa en bomullstuss i färgen och fylla depression , använd sedan en andra kompress för att torka bort överskott färg innan den torkar . För upphöjda områden , använd en kompress för att lätt sandskädda vid utstick tills den är täckt . Låt vreden torka över natten.
6 .
tillbaka vreden försiktigt så du inte skadar inlägget hålen . Se till att de sitter ordentligt och helt på plats mot kaminen ansiktet .

tips och varningar


 • Spray i korta små skurar för att hålla färgen konsekvent på alla rattar .
 • Undvik att spraya för nära eller för fort , eller måla kan poolen och köra bort vreden och skapa droppa märken .


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en fläkt köksfläkt
  hur du väljer en köksfläkt
  shampooers vs ångkokare
  hur måla knoppar köksspisen
  hur man gör pizza box Solköken