Farberware elektriska tryckkokare instruktioner

Farberware elektriska tryckkokare instruktioner

Farberware är en välkänd kokkärl produkt i USA . Dess tillverkare säger de Farberware elspis kan spara så mycket som 70 procent energi genom att minska tillagningstiden. Den Farberware Electric Tryckkokare är programmerbar, så tiden och värme vid vilken maträtt som ska tillagas kan förinställas. Tryckkokaren fungerar genom att tillämpa enhetliga tryck vid höga temperaturer för att alla delar av mat för att värma det snabbare än en traditionell ugn. Måste dock användning och skötselråd följas .

Använda Tryckkokare

Mest Faberware tryckkokare kan också användas som långsam spisar . Detta innebär tryckkokaren måste sättas i rätt program , beroende på vilken typ av maträtt som förbereds-" . Tryckkoka " antingen " kock " eller Dessutom finns det också en " uppvärmning " funktionen på de flesta tryckkokare , som kommer att hålla maten på måttlig temperatur , så att det inte blir kallt tills du är redo att äta det. När du har lagt mat i tryckkokare , sätt på locket ordentligt . Tryckkokaren gäller varm trycket till mat genom att bygga upp ångan , så det är viktigt att locket sitter fast slutna , så att ingen ånga kan fly . Sätt i tryckkokaren och använda knapparna för att välja lämpligt alternativ : " . tryckkokare " Varje modell skiljer sig lite , men knapparna kommer generellt att vara märkt så att du kan enkelt välja matlagning val genom att trycka på relevant knapp . Koka maten i tryckkokaren för de nödvändiga tid , utan att öppna locket . Det är viktigt att du inte öppnar tryckkokaren , eftersom detta skulle göra det möjligt att ångan försvinner .

Ställa Matlagning Times

Många tryckkokare kan du även starta tillagningen med hjälp av en programmerbar timer . Det betyder att du inte behöver vara hemma för att börja middagen . Lägga maten i tryckkokaren och fästa locket före inställning av timern . Ställ programmerbara klockan till rätt tid med hjälp av "upp /ner " knapparna på maskinen . Sedan ställa in tillagningstiden med hjälp av dessa knappar . Tillagningstiden funktion berättar att maskinen exakt hur lång tid att laga mat till . Slutligen kan du ställa in " fördröjning " att tala om för maskinen när du ska börja . Till exempel , om du ställer in det klockan 10 och du inte vill att det ska börja tryckkokning tills 3 PM, då skulle du behöva använda "upp /ner " knapparna för att ställa en fördröjning på 5 timmar . När alla ingredienser är i potten och du har valt tillagningstiden och fördröjning , tryck på "Start "-knappen . Den gröna lampan bör gå vidare. När tillagningen är klar och det är dags att stänga av spisen av, kommer en röd lampa tänds.

kärnämneskontroll

Det är också viktigt att hålla några ytterligare säkerhetsåtgärder i åtanke : först se till att hålla bort ansiktet från ångan ut ventilen när trycket släpps . Det är också viktigt att aldrig öppna locket eller använda någon del för att täcka ventilerna när spisen används . Slutligen ska produkten aldrig användas när potten inte är på plats .


Relaterade artiklar


kök ugn reparation
hur man installerar en mikrovågsugn under ditt köksskåp
hur du väljer en köksfläkt
Hur man sköter om köksredskap
shampooers vs ångkokare
hur man väljer rätt belysning för ditt kök
hur man byter en fläkt köksfläkt
hur att ventilera kök spis
elektrisk vattenkokare säkerhet
hur man identifierar köksredskap och apparater