Vad är Solköken gjorda av ?

Vad är Solköken gjorda av ?

Solar spisar är utformade att fokusera solens strålar till en gryta. Eftersom Solköken är väsentliga på sådana platser som camping eller skydd nödsituation , många använder billig , lätt tillgängliga material

Funnel Spisar

En kanal spis består av en trattformad kartong bas täckt med reflekterande material som aluminiumfolie . Du placerar din matlagning potten i mitten av tratten , där solens strålar reflekteras på potten för att värma den.

vindruta Shade Solar Cooker

Denna sol matlagning enheten använder ett dragspel fällbar vindruta nyans som kommer med en reflekterande yta på ena sidan , formas till en tratt form .

Box Spisar

Enkel Solköken kan göras med kartonger klädda med aluminiumfolie och lätta blad aluminium eller mylar material . De kan också ha ytor belagda med matt svart färg för att behålla mer värme .

Däck Spis

Ett däck spisen använder en uppblåst innerslang inställt på en plywoodskiva . Den kastrull går inne i röret med ett vanligt glas på toppen , tätning i värmen fångas upp av svart gummi .

Paraboliska Spis en parabolisk-maträtt eller spegel spis är gjord av reflekterande material samman till ett maträtt . En version använder ett uppochnedvänt paraply fodrade med lakan av aluminium .


Relaterade artiklar


hur man rengör ditt kök med bakpulver
hur man väljer rätt belysning för ditt kök
hur man gör pizza box Solköken
hur man väljer den bästa köksseriens
hur knivar ränta kök
billig utekök idéer
hur man säsongen en barbeque kokplatta
hur man installerar en mikrovågsugn under ditt köksskåp
Farberware elektriska tryckkokare instruktioner
shampooers vs ångkokare