hur apparater ränta kök

hur apparater ränta kök

Inköp av nya apparater kan vara spännande och frustrerande . Fokusera på din topp plockar med ett klassificeringssystem som kommer att identifiera dina behov , de nödvändiga komponenterna i olika modeller , apparaten effektivitet och tillförlitlighet, och , naturligtvis, prisintervallet . Använd online-sökningar , rapporter konsument och platser blogg; kommentarer kunden , och till och med hjälplinje av olika tillverkare innan du gör din slutgiltiga beslutet. Apparater är långsiktiga investeringar , och lite läxor i förväg kan spara enorma huvudvärk senare .

Du behöver :
Metal måttband


1
överdimensionerad apparater slösar energi och pengar . . Apparaten du köper bör passa dina behov .

storlek bör vara den första faktorn när man överväger att köpa nya apparater . Bestäm det tillgängliga utrymmet för den nya utrustningen innan du gör ett val .

Mät höjd och bredd av utrymmet med en metall måttband . Rita en skiss över området , och skriver alla av mätningarna på skissen .
2 .
Egenskaper och användning kommer bli nästa steg för att eliminera vissa modeller .

kylskåp med is /vatten automater , sida vid sida dörrar, lådor frys eller trimma byggsatser för en inbyggd utseende är egenskaper att beakta .

Elektriska eller intervall gas och toppar kock bör köpas beroende på mängden använda apparaten kommer att ha . La funktioner inkluderar spillsäker toppar , lådor uppvärmningen och termisk eller konvektionsugnar .

Mikrovågor kan byggas in eller modeller bänkskivan och kan kombinera varmluftsugn matlagning och inbyggda avgassystem fans .

Diskmaskiner och apparater tvätt bör köpas för att tillgodose behoven i hushållet . La funktioner kan inkludera ljudisolering , digitala förrätter dröjsmål , timers och ljus kapacitet last .
3 .
Energieffektivitet kan bestämmas med de flesta nya elektriska apparater genom att kontrollera för Energy Star- märkningen och se över Energi Guide Rating blad som bifogas apparaten . Betyget är en uppskattning av kostnaden att driva just den apparaten . Värdena är baserade på den genomsnittliga användningen av en elektrisk apparat .

Gasapparater är i allmänhet effektivare och billigare att köra än jämförelsevis stora elektriska apparater. Den mest effektiva diskmaskiner och kläder brickor använda mindre vatten och kommer att ha en energibesparande inställning .
4 .
Pris verkar vara den enklaste metoden för att betygsätta apparater tills man inser att detta är en långsiktiga investeringar och alla tillhörande kostnader måste beaktas . Med en beräknad livslängd på 10 till 15 år, kan den billigaste apparaten kostar mer att driva och underhålla .

Den dyraste apparater får inte vara det mest effektiva eller det mest praktiska . Kommersiella ugnar ser bra ut och laga bra men är sällan välisolerade och kan ha mycket dyra reparationskostnader. Side-by-side är effektiva och enkla att använda men förbrukar 10 till 15 procent mer energi än en frys på Top Model.

Kontrollera Energy Star Rabatt leta upp på nätet för att se om din nya apparat kvalificerar sig för en rabatt eller skattelättnad .
5 .
Gör dina tre bästa val för varje anordning och besöka deras webbplatser. Webbplatser lista beräknade priser , och många har sjökort för ytterligare funktioner som finns med varje modell . Varumärke apparater har konsument kommentarer och kommer att lista reparera oro för de flesta produkter .

Kontrollera oberoende konsument rapporter om var och en av apparaterna för att bestämma vad man ska förvänta sig av samtal kundservice .


Relaterade artiklar


hur man säsongen en barbeque kokplatta
shampooers vs ångkokare
hur knivar ränta kök
ordentlig rengöring och underhåll av köksavfall avfallsbehållare
hur man byter en fläkt köksfläkt
elektrisk vattenkokare säkerhet
kök ugn reparation
hur man identifierar köksredskap och apparater
hur du väljer en köksfläkt
hur man gör pizza box Solköken