hur man fixar dörr admiral diskmaskin spärr

hur man fixar dörr admiral diskmaskin spärr

En defekt dörrlås kan göra ditt Admiral diskmaskinen värdelös även om resten av det fungerar bra . För att förhindra läckor , kommer de flesta moderna diskmaskiner inte starta diskprogrammet om luckan inte stängs helt . Istället för att ringa en reparatör för att fixa detta en liten del , spara pengar genom att felsökning det själv . Om du behöver byta låset , kolla din instruktionsbok eller ta den gamla dörrlåset till järnaffären med dig för att vara säker på att du får rätt del

Du behöver : .
hård borste
. Smörjmedel.
Hammer .


1 .
Städa ur dörrlåset med en styv borste . Ta bort all smuts eller skräp som kan störa spärren förmåga att stänga .
2 .
Applicera ett smörjmedel för att hålla låset från att bli fryst . Om de rörliga delarna av dörrlåset fastnar , spärren kommer inte att kunna koppla på slutbleck när dörren är stängd .
3 .
Kontrollera anpassningen av dörrlåset och slutbleck . Dessa två poster måste vara i linje med varandra eller dörren spärren kommer inte fånga . Titta där dörren spärren träffar som du öppnar och stänger dörren flera gånger .
4 .
Använd en hammare för att knacka på slutbleck till önskad plats . Öppna och stänga dörren igen för att se om spärren och slutbleck matcha upp efter dina justeringar . Upprepa detta steg tills de hamnar rätt .

tips och varningar


 • Byt dörrlåset om det fortfarande inte fungerar efter att ha justerat slutbleck och rengöring spärren mekanism . Se till att du köper rätt reservdel . Slå upp numret på delen i din instruktionsbok eller på tillverkarens webbplats eller ta den gamla spärren till järnaffären med dig som prov .


 • Relaterade artiklar


  Vad är Solköken gjorda av ?
  shampooers vs ångkokare
  hur man väljer rätt vattenkokare för te
  hur man identifierar Moen enda hanteras modell Köksblandare
  Farberware elektriska tryckkokare instruktioner
  hur man kan jämföra tryckkokare
  hur man identifierar köksredskap och apparater
  billig utekök idéer
  hur man rengör ditt kök med bakpulver
  hur man kan inreda med köksapparater