hur man identifierar Moen enda hanteras modell Köksblandare

hur man identifierar Moen enda hanteras modell Köksblandare

Kanske du behöver för att identifiera en Moen enda hanteras modell Köksblandare så att du kan inkludera sitt namn i en beskrivning för potentiella bostadsköpare , eller kanske du måste identifiera det eftersom du behöver för att få en del för det . Oavsett vilken anledning du , trots Moen har bokstavligen hundratals enda hanteras modeller Köksblandare (det är vad det är känt för ) , har de gjort det lätt på deras hemsida för att identifiera specifika modeller
1.
Gå till Moen hemsida ( länk nedan under Referenser ) . Klicka på länken " Reservdelar " längst ned på Moens hemsida , under rubriken " Kök och Bar . "
2 .
Svara på rad frågor Moen ber dig att hjälpa till att identifiera modellen köksblandare , som visas när du klickar på " reservdelar "-länken . Jämför resultatet bilden matchen och svarade på frågor Moen ger till dig , till din egen köksblandare .
3 .
Ring Moen direkt , med hjälp av det avgiftsfria 1-800 nummer och be Moen produkt konsulter för hjälp med att identifiera köksblandare . Ringa dem är nödvändig om webbplatsen inte kom tillbaka en direkt match av någon anledning , även om du har en äldre modell .
4 .
Sök efter namn och modellnummer för din Moen kran på sin originalförpackning. Gå till en VVS- leverans butik och använda en Moen produkter katalog för att identifiera den enda hanteras modell köksblandare .
5 .
stänga av både varmt och kallt vatten ventiler till köksblandare . Ta bort köksblandare helt och hållet, och föra den till en VVS leverans butik och be butiken expediten att identifiera köksblandare .


Relaterade artiklar


hur man målar köksmaskiner
hur man väljer rätt belysning för ditt kök
hur man installerar en mikrovågsugn under ditt köksskåp
hur man installerar kök fläktkåpor
ordentlig rengöring och underhåll av köksavfall avfallsbehållare
hur man identifierar Moen enda hanteras modell Köksblandare
den bästa Kokkärl för glas spishäll
hur måla knoppar köksspisen
elektrisk vattenkokare säkerhet
hur man kan jämföra tryckkokare