hur man installerar en mikrovågsugn under ditt köksskåp

hur man installerar en mikrovågsugn under ditt köksskåp

Få tips om hur du installerar en mikrovågsugn under dina skåp
1 .
Bänkskiva mikrovågor kan ta upp alldeles för mycket utrymme , särskilt i mindre kök . Med begränsade mot rymden , kan människor befinner sig ständigt med att flytta runt saker bara för att få upp dörren helt eller öppna knappsatsen . Du kan lösa detta problem genom att lära hur man installerar en mikrovågsugn under ditt köksskåp .

lära sig hur man installerar en mikrovågsugn under ditt kök skåp tar liten eller ingen tid alls och resultaten kan vara dramatiskt annorlunda nästa gång du tittar runt i rummet . Det krävs bara några grundläggande handverktyg och lite kunskaper om elektriska ledningar . De verktyg som kommer att behövas innehålla en borr , skruvmejsel , hammare , måttband och om möjligt , ett elektroniskt regeldetektor .
2 .
Börja med att avlägsna den befintliga spiskåpan från under skåpet . Eftersom dessa är normalt fast direkt , se till att brytaren är avstängd eller säkringen dras till denna krets . Dessa hålls upp till skåpet med fyra skruvar som ligger i varje hörn av rampen, kan enkelt tas bort och sedan häktas trådarna när det väl blir sviken .
3 .
Nästa steg är att montera en elektrisk låda i väggen med en duplex utlopp i det för mikrovågsugnen . Ett bra tips är att montera boxen inne i skåpet i sig och borra ett hål för sladden för att köra upp till det. Detta gör mikrovågsugnen sitta spola upp till botten av skåpet.

Följ tillverkarens mall på var ankare bör gå för stödplåten och säkerställa att rätt sätt. Man bör dra sladden genom hålet i skåpet innan knäppa mikrovågsugnen i stödplåten så det är inte i vägen under installationen. Att lära sig att installera en mikrovågsugn under ditt kök skåp tar mycket lite tid och disk utrymme sparats kommer att gå till mycket bättre användning .


Relaterade artiklar


Hur man sköter om köksredskap
elektrisk vattenkokare säkerhet
hur man installerar en mikrovågsugn under ditt köksskåp
hur man installerar kök fläktkåpor
shampooers vs ångkokare
hur måla knoppar köksspisen
hur man säsongen en barbeque kokplatta
hur man gör pizza box Solköken
kök ugn reparation
hur man rengör kök ludd stöd torktumlare