hur man kan inreda med köksapparater

hur man kan inreda med köksapparater

Uppdatering och dekorera ditt kök kan göras ganska enkelt genom att fokusera på ditt kök apparater . Du kan ändra inredningen i ditt kök genom att ändra färg och stil av apparaterna i ditt kök eller bara flytta om de som du redan har . Ett sätt att skapa en inbjudande kök är att samordna färg på alla dina apparater . Till exempel göra alla dina apparater rostfritt stål , svart, vit eller någon annan färg . Detta kommer att ge rummet en sammanhållen känsla utan att behöva investera i dyr remodels . Dessutom, om du inte kan investera i ny utrustning , städa upp och flytta runt din nuvarande apparater kommer att få dem att verka nya och ger ditt kök en ny titt

Du behöver : .
Köksutrustning
Rengöringsmedel.
Vatten.
Svamp .

anvisningar


1 .
Bestäm din önskad färg . Om du letar efter ett modernt utseende , skulle rostfritt stål apparater vara ett bra alternativ . Alternativt , om du redan har svarta eller vita apparater och skulle vilja att minimera kostnader , väljer att behålla det färgschema nära vad du redan har.
2 .
Skapa en budget . Bestäm hur mycket du kan spendera bekvämt . Detta kan styra ditt beslut i fråga om färgen på de apparater som du sluta köpa om vissa apparater är billigare än andra .
3 .
Forskning om du kan ändra färg på nuvarande apparater utan att behöva köpa nya . Till exempel kanske du kan använda färg eller en fläck av något slag för att ändra färgen på en apparat . Ett sätt att ta reda på är att besöka en butik som specialiserat sig på hem design eller renovering .
4 .
Ordna din köksutrustning . Du kan ändra det allmänna utseendet på köksbänkarna bara genom att placera köksmaskiner på räknare på ett logiskt och stilrena sätt . Tänk också på att lägga undan apparater som inte är lika tilltalande för ögat . Ta hänsyn till din totala tillgängliga utrymmet .
5 .
Rengör alla dina köksapparater . Detta kommer att få dem att verka helt nya . Använd ett rengöringsmedel som är lämplig för den yta av apparaterna . Häll renare i en hink med varmt vatten . Förhållandet mellan renare till varmvatten kommer att bero på instruktionerna på flaskan . Använd en svamp som har en mjuk sida och en slipande sidan . Doppa svampen i rengöringsvätska och vatten blandningen, och skrubba och polera varje apparaten tills det ser blankt och nytt .

tips och varningar


 • Tänk på att rostfria vitvaror måste rengöras mycket ofta som de visar fingeravtryck och andra märken lätt .
 • Om din köksmaskiner är benägna att repor , använd inte en grov svamp på dem . Använd den mjuka sidan av svampen bara.


 • Relaterade artiklar


  kök ugn reparation
  Hur man sköter om köksredskap
  hur man gör pizza box Solköken
  hur man rengör ditt kök med bakpulver
  hur du väljer en köksfläkt
  ordentlig rengöring och underhåll av köksavfall avfallsbehållare
  hur man säsongen en barbeque kokplatta
  hur man byter en fläkt köksfläkt
  hur knivar ränta kök
  elektrisk vattenkokare säkerhet