hur man kan jämföra tryckkokare

hur man kan jämföra tryckkokare

En tryckkokare är en stor apparat för matlagning en näringsriktig måltid för din familj . Tryckkokare laga mat på kortare tid än en vanlig kastrull . Inget kladd på spisen från mat stänk , och endast en pott för att tvätta , vilket sparar tid i köket . Tryckkokare finns i olika storlekar för matlagning och konservering . Jämför olika märken tillgängliga för att köpa de bästa tryckkokaren och att hitta en som kommer att pågå under många år framöver
1 .
välja mellan en spishäll eller elektriska tryckkokare . Elektriska tryckkokare är vanligtvis den mindre av de två . Spishäll tryckkokare kan du brunt kött , vilket inte är möjligt med en elektrisk tryckkokaren .
2 .
överväga vilka typer av måltider du kommer att göra i tryckkokaren . En tryckkokare är bäst för livsmedel med en längre tillagningstid , som fullkorn , bräserad kött och bönor .
3 .
Välj storlek och kapacitet som är rätt för din familj . Tryckkokare i 6-till 8-stop -serien är bra för medelstora till stora familjer , medan en 4-stop tryckkokaren är rätt storlek för matlagning en måltid för en eller två personer
4

Jämför funktionerna i olika tryckkokare . Leta efter säkerhetsventiler release och lock som låses på plats . Kontrollera om en lättläst tryckmätare.
5 .
Välj mellan rostfritt stål och aluminium tryckkokaren . Rostfritt stål är dyrare än aluminium , men leder inte värme samt om den inte har en aluminium bas .
6 .
Jämför olika märken av tryckkokare . Välj en tryckkokare från ett välkänt företag för att ni ska kunna få en garanti och reservdelar till en tryckkokare om något skulle gå sönder.

tips och varningar


 • spishäll tryckkokare är större än elektriska spisar , vilket gör dem idealiska för hemmabruk konservering .
 • forskning betyg och recensioner kunden tryckkokare att fastställa vilket som har bäst prestanda och pris.
 • Leta efter godkännande av Underwriters Laboratories (UL ) eller ett liknande test organisation för att få en kvalitet tryckkokare .
 • aluminiuminlägg i elektriska tryckkokare kan orsaka att smaken av mat för att ändra om du gör recept som innehåller tomater eller vin .
 • Undvik att fylla tryckkokaren till mer än två tredjedelar av sin kapacitet , eller mat kan blockera ventilen tryckutlösning .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör pizza box Solköken
  Farberware elektriska tryckkokare instruktioner
  hur man väljer den bästa köksseriens
  Vad är Solköken gjorda av ?
  hur man väljer rätt belysning för ditt kök
  hur man rengör kök ludd stöd torktumlare
  elektrisk vattenkokare säkerhet
  hur apparater ränta kök
  ordentlig rengöring och underhåll av köksavfall avfallsbehållare
  hur man installerar kök fläktkåpor