hur man målar köksmaskiner

hur man målar köksmaskiner

En helt ny uppsättning av apparater kommer att kosta tusentals dollar . Om dina köksapparater har gott om liv kvar och bara behöver en ansiktslyftning apparat färg är vägen att gå

Du behöver : .
Appliance färg i sprayburkar
. målare tejp .
skruvmejsel.
dropcloth .


1 .
Inköp apparaten färg i sprayburkar . Även pensel på typ färg är tillgänglig , kommer denna typ lämna dig med oattraktiva penselränder och märken rullen . Om du aldrig har använt sprayfärg innan det är en bra idé att öva slät ljus lager på en bit kartong tills du fått kläm på sprutmålning . Om du tänker måla en spis eller annan hög leta värme apparat för färg för värme tillämpningar.
2 .
Förbered din utrustning för målning . Koppla ditt kylskåp , diskmaskin eller andra apparater och flytta till mitten av rummet under en duk ( utomhus är ännu bättre , men inte alltid möjligt) . Rengör apparater med fettavskiljande renare , skölj av resterande renare och låt torka helt .
3 .
Sand några rostiga fläckar lätt att smidigt och tillämpa en rostskyddsmedel enligt paketet riktningar . Inte behandla rostfläckar ordentligt garanterar din nya färg jobb inte kommer att vara länge .
4 .
Använd en skruvmejsel för att avlägsna hårdvara såsom handtag som du inte vill måla . Om handtag kan inte lätt att ta bort de kan maskeras av med målare tejp . Var noga med att fullt ut masken omålade områden, som ett slarvig lack kommer inte att göra dina gamla apparater leta nyare .
5 .
Applicera apparaten måla i ens svepande rörelser , var noga med att päls jämnt och undvika dropp . Fortsätta att gälla måla , bygga lager för en snygg finish . Låt färgen torka helt innan du installerar apparater , enligt den rekommenderade härdningstiden på färgen förpackningen .

tips och varningar


Var
 • noga med att använda lämplig personlig skyddsutrustning när måleri, en ge tillräcklig ventilation .


 • Relaterade artiklar


  hur man målar köksmaskiner
  hur man installerar kök fläktkåpor
  hur man väljer rätt belysning för ditt kök
  Hur man sköter om köksredskap
  hur man identifierar köksredskap och apparater
  hur du väljer en köksfläkt
  elektrisk vattenkokare säkerhet
  hur man kan inreda med köksapparater
  hur man rengör ditt kök med bakpulver
  hur man säsongen en barbeque kokplatta