hur man rengör ditt kök med bakpulver

hur man rengör ditt kök med bakpulver

Många människor vet inte alla de sätt bakpulver kan användas . Denna underbara billig produkt är miljövänlig och även flera utlovat . Här är några bra sätt att rensa ditt kök med bakpulver
1 .
Om du har plastlaminat i ditt kök detta tips hjälper dig att få någon form av färg ut . Allt du behöver göra är att ta en citron och pressa saften höger in på fläcken . Låt saften sitta i en halvtimme sedan strö bakpulver i saft och gnugga med en ren trasa . Skölj och vispa bort .
2 .
Om du har en kromad brödrost , kan du nu göra det lysa . Gör en pasta av lika delar av krämig jordnötssmör och bakpulver . Polera brödrost med blandningen och torka bort med en ren varm våt trasa .
3 .
att rengöra en trä skärbräda , strö bakpulver för att täcka styrelsen. spridningen frikostigt med vit vinäger . Du kommer då att se blandningen bubbla . Låt det sitta tills bubblorna har avtagit . Skölj sedan med varmt vatten.
4 .
Du kan använda bakpulver som en icke slipande rengöringsmedel för din diskbänk i rostfritt stål . Bara strö diskhon med bakpulver , sedan använda en svamp att skrubba vasken och skölj .
5 .
att rengöra utsidan av en apparat göra följande blandning . 1 /2 kopp ättika , 1 /4 kopp bakpulver , 1 kopp ammoniak och 1 gallon varmvatten .


Relaterade artiklar


ordentlig rengöring och underhåll av köksavfall avfallsbehållare
kök ugn reparation
hur man installerar en mikrovågsugn under ditt köksskåp
hur man säsongen en barbeque kokplatta
shampooers vs ångkokare
hur man rengör ditt kök med bakpulver
elektrisk vattenkokare säkerhet
hur man installerar kök fläktkåpor
hur man identifierar köksredskap och apparater
hur måla knoppar köksspisen