hur man väljer den bästa köksseriens

hur man väljer den bästa köksseriens

Välja den bästa köksseriens är ofta en fråga om pengar och smak . Om himlen är gränsen på budgeten , kan du köra ditt kök med verktyg för ett fyrstjärnigt kock . Om medlen är begränsade , att välja en bra apparat är en fråga om att finna de topprankade produkt för bästa pris. Här är några strategier för att välja det bästa verktyget för köket
1 .
Fundera tid . Medan vissa köksmaskiner är inbyggda eller behöver bytas ut med jämna , många apparater kan senaste årtiondena , om inte en livstid . Du bör överväga faktorer som livslängd och portabilitet för apparaten samt hur länge du planerar att stanna på din nuvarande bostad . Köpa en spis eller ett kylskåp är mycket annorlunda från att köpa en bakmaskin eller inomhus grill . Vissa apparater har inbyggda eller tunga , medan andra kan enkelt transporteras om du flyttar .
2 .
Tänk priset . Om budgeten inte är en viktig fråga , bläddra igenom kataloger av professionella köksredskap på populära sajter som ChefsCatalog. com och ChefsResource. com . Om det är bra nog för ett 3-stjärnigt Michelin restaurang , kommer det sannolikt vara tillräckligt bra för ditt kök .

Om din budget är begränsad , anser där pengarna bäst kan användas och hur mycket du tror att du kommer att använda objektet. Om det är en mixer , till exempel , och du gör smoothies varje dag , kanske du vill köpa en topp med industriell styrka modell som kommer att hålla. Om du planerar att använda det sporadiskt , kanske du vill överväga ett värde varumärke .

När du har räknat ut den exakta apparaten du vill köpa , jämför priser hemma eller på din mobiltelefon vid butik . Om din lokala butik har ett högre pris , försök att förhandla med chefen för att få honom att matcha de lägsta tillgängliga pris .
3 .
Läs användarrecensioner . Det finns en mängd webbplatser som är inriktade på konsumenternas omdömen samt detaljhandel webbplatser som tillåter för kunder . Dessa inkluderar Epinions. com , ConsumerReports. org , ConsumerSearch. com , Buzzillions. com , Amazon. com och Viewpoints. com . Överväga både feedback som ges omedelbart efter köpet samt feedback på produkter som kunderna har använt i år .
4 .
Tänk energieffektivitet. Kom ihåg att med varje apparat , det är kostnaden för produkten samt kostnaden för den energi som behövs för att upprätthålla den . ENERGY STAR-godkända apparater innehåller avancerad teknik som använder 10 till 50 procent mindre energi och vatten än standardmodellerna , enligt EnergyStar . gov .
5 .
Tänk färg . Apparaten kan se bra ut i utställningslokalen i butiken , men se till att det kommer att matcha färgerna och stilen i ditt kök . Överväga för- och nackdelar med en viss färg mot rostfritt stål .
6 .
Prova innan du köper . Ett av de bombsäkert sätt att se till att du har plockat det bästa verktyget är att prova det . Gå till butiken , inspektera den , kolla alla funktioner , ställa frågor och jämföra olika modeller.
7 .
Kolla in de senaste och bästa produkterna . Medan bästa för att vissa människor innebär den bästa kvaliteten , för andra innebär det häftigaste grej . I House Beautiful Magazine översynen 2009 av de bästa nya apparater ingick poster såsom AA glasdörr kylskåp , ett utomhuskök och en Electrolux ugn . Kolla Appliancist. com , en sajt tillägnad trender hem apparaten och de senaste produkterna . Senaste recensionerna utställningsmonter en musikalisk dammsugare , en väggmonterad diskmaskin och en bärbar vinkyl .

tips och varningar


 • Om du köper en produkt som du kommer att använder ofta , anser längden på garantin .
 • Om apparaten ska byggas in i ditt kök , utvärdera om objektet kommer att öka värdet på din bostad .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör ditt kök med bakpulver
  hur man väljer rätt belysning för ditt kök
  hur måla knoppar köksspisen
  hur man installerar en mikrovågsugn under ditt köksskåp
  hur man hittar information om köksapparater
  hur man kan inreda med köksapparater
  billig utekök idéer
  Farberware elektriska tryckkokare instruktioner
  hur apparater ränta kök
  hur man rengör kök ludd stöd torktumlare