Definitionen av en spänning inverter

Definitionen av en spänning inverter

En spänning omriktaren är en integrerad del av ett solenergisystem . Beroende på hur mycket solenergi ditt system processer , olika omriktare av olika kapaciteter kan konvertera en liten eller mycket rå kraft till användbart hushåll spänning

Betydelse

En inverter tar i likström ( DC) och lägger ut växelström ( AC ) . När solpaneler absorbera energi från solen , konvertera de den till likström , som kan lagras i batterier . För de flesta av hushållsapparater att bedriva verksamhet på denna energi , måste en växelriktare ändra DC till AC . ,

Funktion

Inuti omriktaren är DC dras genom ett gatlopp av transistorer , som reformen den raka linjen ( direkt ) strömmen till en vågig linje som går fram och tillbaka ( växlande ) mellan oppositely magnetiserad stolpar . Omriktaren åstadkommer denna förändring genom att vrida transistorn slås på och av snabbt att formatera den aktuella till AC .

Historia

David C Prince , en tjugonde århundradet elingenjör , var den förste att använda termen " inverter "i ett 1925 som publicerades i " GE Review . " Prince har också utformat revolutionerande olja brytare impuls krets för användning i Hoover Dam .

Typer

Olika omriktare kan producera olika typer av växelström . De mest primitiva , är fyrkantvåg nuvarande , en allt men omodern typ , vilket är användbart om du kopplar verktyg eller maskiner . Den modifierade sinusvåg nuvarande kan driva många hushållsapparater och lampor . True sinusvåg är den mest användbara , säkra för drift av känslig elektronik såsom datorer samt alla andra apparat.

Missuppfattningar

När en inverter är en viktig del en solenergi system , genererar det inte makt, utan blir det från en annan källa , t. ex. en solpanel . Inverter användning är inte begränsat till solsystem . Den omvandlar ström från ett batteri från DC till AC , trots den ursprungliga källan.


Relaterade artiklar


information om brödrostar
hur man fixar dörr admiral diskmaskin spärr
hur man installerar en mikrovågsugn under ditt köksskåp
felsökning GE mikrovågsugnen jvm1850
hur man rengör filtret på en MAYTAG främre belastningen bricka
hur man återställer en termobrytare i en varmvattenberedare
hur reparera dörren spärren på en bubbelpool diskmaskin
hur man gör pizza box Solköken
hur man tråd en elektrisk ugn
typer av alternativa makt