Stanley termos delar

Stanley termos delar

Stanley har varit tillverkare av termosar för nästan ett sekel . Den robusta konstruktionen av en Stanley termos gör det till ett naturligt val för att hålla dess innehåll som de är tänkta att vara så länge som möjligt . En Stanley termos kan lätt överleva övergrepp i årtionden . Den genomsnittliga Stanley Termos består av tre grundläggande delar .

Termos

Stanley termosar har kommit i en mängd olika former och storlekar genom åren . De har använts för att hålla heta föremål såsom kaffe och soppa varma och kalla objekt som iste och fruktsallad kall i timmar på dagen . Detta är ett resultat av tekniken bakom vakuum försegling , vilket skapar en lufttät tätning som är säkert från elementen . Detta är inte den enda varumärke att använda vakuum försegling , men Stanley termosen skiljer eftersom den använder ett stål isolator istället för glas .

Stopper

Korken är den enhet som avslutar förseglingen på termos . Skruven toppen har en gummitätning som tätar stram för att hålla de delar ut och förhindra spill . Några modeller har en extra funktion som låter dig lagra små kryddor , servetter , etc. Den övre delen av proppen på dessa specifika modeller dyker öppet på en upphängd stöd , vilket ger en ihålig öppning i mitten . I händelse av att du förlorar proppen till din Stanley termos kan du lätt hitta numret reservdel på undersidan av termosen att beställa den korrekta.

Löstagbar Cup

Stanley termos pionjär koppen som fäster till toppen . Var och en av de olika modellerna har en motsvarande kopp . Större öppning termosar avsedda för livsmedel har en mycket större " skål " stora kopp . I händelse av att du förlorar koppen till Stanley termos , kan du hitta numret reservdel på undersidan av termosen att beställa rätt storlek .


Relaterade artiklar


hur man får pengar för vitvaror rabatten i South Carolina
hur man använder Crisco till säsong min stekpanna av gjutjärn
hur man rengör gas stovetop galler delad på mitten på spisen
hur man installerar diskmaskin klipp
effektivitet joniska luftfilter
hur man byter ett bälte på en torktumlare
Hur konvertera en gas torktumlare för gasol
hur man byter ett batteri på en medlem varumärke grill
hur man kan räkna ut vilken brytare som om den inte märkas
hur man sparar på tvätt apparater