hur man använder en torktumlare utlopp för att värma ett rum

hur man använder en torktumlare utlopp för att värma ett rum

Den torktumlare i ditt hem fungerar genom att sätta ut värme för att torka kläderna . Det finns sätt att göra detta torrare värme utföra dubbel tull i ditt hem . Använd torktumlaren för att komplettera din värme på vintern , och det kommer att hjälpa till att spara pengar på el eller gas räkningen . Vår ekonomi har vi letar efter sätt att spara varje dag . Detta är ett sätt vi kan spara , dra nytta av användningen av en apparat som redan körs i de flesta hushåll

Du behöver : .
torktumlare
Ventilationsslang .
Torktumlare ventilation hink .
Silvertejp.
Kartong.
Gummiband .


1 .
Dra din torktumlare ut från väggen och koppla slangen runt ventilationen från väggen . Täck hålet i väggen som är bakom torken med en bit tjock kartong och tejp medan ventilationen slangen kopplas loss från det . Den kartong och tejp kommer att hålla kylan ute .
2 .
Gå till en apparat butik och köpa en längre slang torktumlare ventilation , cirka sex meter lång . Också köpa en inomhus hink tork ventilation . Ta den gamla kort ventilationsslangen på baksidan av torken och lagra den för användning under nästa vår och sommar . Anslut den nya längre ventilationsslangen på baksidan av torken lufthålet med befintliga metall kopplingen som höll den gamla kortare slang på .
3 .
Ta den lösa änden av ventilationsslangen ut till öppna golvet bredvid torktumlaren . Sitt inomhus skopan torktumlaren ventilation på golvet . Anslut den nya avluftningsslangen till toppen av hinken med ett gummiband för att hålla den på plats . När du slår torktumlaren på , kommer värmen att gå genom röret och in i skopan . Dessa inomhus vent skopor har hål i sidorna så att värmen att komma ut i rummet . Töm ludd från hinken efter varje torkprogram . Torken värme hjälper komplettera ditt hem värme till vintern .

tips och varningar


 • Lägg en halv centimeter vatten i botten av ventilen hinken . Töm lint- fyllda vatten från hinken varje dag som du använder din torktumlare .
 • Använd ett litet rum avfuktare för att minska luftfuktigheten som kommer ut från torken . Håll avfuktaren igång i flera timmar varje gång du använder torktumlaren .


 • Relaterade artiklar


  bortskaffande av tankar propangas
  hur man rengör spisfläkt filter
  instruktioner för tänger säkerhet tråd
  Vilka är fördelarna med enkel diskhoar och dubbelt handfat ?
  hur du ändrar strömkabeln på tork från 3 stift till 4 stift
  hur man beräknar volymen av en inomhus eldningsolja bränsletanken
  Felsökning en trasig torktumlare
  elektriska kontra induktionshällar
  Hur man monterar en platt -TV till en klippa spis vägg
  hur man byter tändare på ett Amana 7300 gasspis