kompakta tvättmaskiner & torktumlare

kompakta tvättmaskiner & torktumlare

För dem som bor i små lägenheter eller lägenheter med begränsat utrymme , eller som tycker om lägerverksamhet , kompakt tvättmaskiner och torktumlare kan passa in i små områden och tillåta at- home bekvämt att göra tvätten . Vissa är konstruerade för att flyttas på plats när det behövs och sedan rullade tillbaka in i en garderob för förvaring tills det behövs igen

Funktioner Kompakt tvättmaskiner och torktumlare

Förutom den platsbesparande funktioner i kompakt tvättmaskiner och torktumlare , kan några av de kompakta brickor göra en massa tvätt på bara en några minuter , använder mycket mindre el, vatten och tvättmedel än normalstora maskiner . Vissa använder också miljövänliga rengöringsmedel, som många av de " miljömedvetna " kan överväga en förmån .

Fördelar med Compact Tvätt Tork

Den största fördelen med kompakta tvättmaskiner och torktumlare är naturligtvis sitt utrymme funktion som sparar . En kompakt tvättmaskin använder också betydligt mindre vatten än konventionella tvättmaskiner , i vissa fall upp till 90 procent mindre . Deras ringa storlek gör att de som ska arbeta i husbilar , husvagnar och husbilar , eller placeras i bagageutrymmet på en bil för transport . För dem som vill gå " gröna " eller redan är , det finns tvättmaskiner som inte kräver någon el alls

typer

Det är kompakta tvättmaskiner och torktumlare som använder el och de som använder gas . gas enheter har en högre inköpspris men är oftast mer ekonomisk i drift över tiden . Det är en kompakt tvättmaskin som utformats speciellt för områden som inte har tillgång till vatten , som heter " Snurra " och formad som en boll , den är fylld med tvätt , rullade till en vattenkälla och fyllts med vatten . Processen att rulla Virvel rengör kläder som de tumla inne i klotet. Det finns även en kompakt bricka som kan monteras på en vägg som en tavla , eller under tvättstället i badrummet .

hur kompakt tvättmaskiner och torktumlare Impact kostnader

Konventionella tvättmaskiner och torktumlare är ganska lite dyrare att driva än de mindre kompakta modeller . De flesta av den energi som används normalstora maskiner-upp till 90 procent-är för uppvärmning av vatten . Använda kompakta tvättmaskiner och torktumlare kan översättas till en kostnadsbesparing på detta område eftersom de förbrukar mycket mindre vatten . Tillverkare av tvättmaskiner inte publicerar specifikationer för energi -och vattenförbrukning för sina produkter , såsom temperaturer som används för varma och varma inställningar . Använda kompakta tvättmaskiner och torktumlare ger större kontroll över den mängd energi och vatten som används för att tvätta .

Fördelar

Fördelarna med att använda kompakta tvättmaskiner och torktumlare sträcker sig över ålder, yrke och demografi . RV -användare kan använda dessa små enheter för att göra tvätten medan läger eller flytta på motorvägen . Studenter i sovsalarna kan tvätta samtidigt plugga till finalen i stället för att göra resor till och från tvättstugan . Människor som bor i områden långt från de tillgängliga vattenresurserna kan använda en kompakt bricka för att rengöra kläder medan du spelar eller tränar.


Relaterade artiklar


hur man fixar dräneringen i en diskmaskin
hur du ansluter ismaskinen och vatten systemet på en Kenmore kylskåp
hur man kan utvidga en dräneringsslang på en diskmaskin
Felsökning av en ändlös värmare sommarterrass
hur man bygger ett bärbara elektriska mat dehydrator
felsökning av en GE Profile maker kylskåp is
värmepistol instruktioner
säkerhet av titan köksredskap foder
hur man kan återställa en vintage gjutjärn kol kamin
hur man fixar repor på de rostfria vitvaror