hur man demonterar en Kenmore elit calypso

hur man demonterar en Kenmore elit calypso

Felsökning av Kenmore Elite Calypso bricka kräver att få till de arbetande delarna av tvättmaskinen. Det mest effektiva sättet att komma åt alla delar inom brickan är att demontera Kenmore Calypso . Till skillnad från andra brickor , inte kommer Calypso skåpet inte isär i ett stycke . Skåpet design är så mycket som en vanlig torktumlare . Kontrollpanelen övre panelen och frontpanelen är avtagbara för att ge dig tydlig åtkomst till alla komponenter inuti skåpet

Du behöver : .
Bucket
. Två tum spackelspade .
Mutter förare.
Maskeringstejp.
Penna.
Platt skruvmejsel.
Torx förare.
Phillips-skruvmejsel .


1 .
Koppla Calypso nätsladden från vägguttaget . Flytta bricka två meter bort från väggen . Slå av vattnet stoserna på inkommande ledningar vatten som kommer från väggen . Placera en hink bakom Calypso bricka , under vattenslangen anslutningar . Vrid vattenslangen slutar motsols för att ta bort dem från brickan och ställ ändarna inne i hinken .
2 .
Skjut bladet på en två tum spackel under varje hörn av manöverbordet där den möter den övre panelen . Tryck in våren klipp med kitt knivbladet att släppa kontrollpanelen . Rulla kontrollpanelen framåt , och ta bort sexkantsskruvar skruvarna som säkrar den bakre panelen på kontrollpanelen med en mutter förare . Lägg små bitar av maskeringstejp på kablarna som går till de olika kontrollerna och markera platser på bandet med en penna . Dra varje tråd kontakten bort från kontrollerna , och välja manöverpanelen ur vägen .
3 .
Bänd Calypso emblem från framsidan av maskinen med en liten platt skruvmejsel för att avslöja Torxskruv . Ta bort Torxskruv med en torx förare . Dra bricka topp framåt för att rensa fronten behålla flikar , och lyft upp ur vägen .
4 .
Ta bort de fyra skruvarna på övre kanten av frontpanelen med en Phillips skruvmejsel . Lyft frontpanelen rakt upp för att frigöra sidan klippen . Dra frontpanelen bort från skåpet. Sidopanelerna och baksidan inte bort från skåpet bas . Alla delar är nu tillgängliga för felsökning .

tips och varningar


 • alltid ur apparater innan reparation.


 • Relaterade artiklar


  hur man tänder den pilot för en VVS- enhet
  hur man beräknar värmare wattal behov
  tankless kontra vanlig
  Hur vet jag vad spis pelletskamin in att köpa?
  typer av elektriska torktumlare anslutningar
  hur man tråd en elektrisk tvättmaskin torktumlare combo
  avhärdare för poolvatten
  felsökning av en GE gts16bcs kylskåp
  hur man handhar en Scripto elektronisk tändare
  lista över miljövänliga hushållsapparater