felsökning av en bosch tvättmaskin som inte snurrar

felsökning av en bosch tvättmaskin som inte snurrar

Problem med Bosch tvättmaskiner som inte kommer att snurra i regel beror på problem med lasten och tvättmedel . En alltför liten last storlek och hoptrasslade tvätten i trumman är grundorsakerna . Du kan se att tvätten inte knoppades , eftersom det kommer att bli mycket blöta i slutet av cykeln . Bry dig inte om att försöka torka mycket våt tvätt i torktumlaren eftersom det kommer att ta lång tid och använder mycket energi . Du är bättre felsökning orsaken , åtgärda den och kör cykeln igen

Du behöver : .
HE (High Efficiency ) rengöringsmedel.
Sköljmedel .


1 .
Kontrollera för stora klädesplagg som trassliga om Bosch tvättmaskinen inte snurrar . Belastningen kunde inte jämnt fördelad i trumman och centrifugering kommer att ha funktionshinder för att förhindra skador på plaggen .
2 .
fyller trumman med stora och små plagg tillsammans och har hela tvätt och centrifugering igen .
3 .
Tillsätt mer tvätt och kör hela tvätt och centrifugering igen om du inte har hittat trassligt stora poster, men centrifugeringen fortfarande inte . Detta tyder på att lasten var för liten .
4 .
Tillsätt 1 msk . av sköljmedel till 1 liter vatten och häll det i den nationella tvättmedelsfacket om det inte finns någon kabeltrasslet och lasten var en normal storlek . Orsaken skulle ha varit alltför skum grund av för mycket eller fel sorts , diskmedel . Använd HE (High Efficiency ) tvättmedel i Bosch tvättmaskiner .

tips och varningar


 • Icke HE tvättmedel orsakar för många lödder och det kan vara en orsak till spin problem .


 • Relaterade artiklar


  hur reparera en upprätt bubbelpool pump bricka vatten
  olika typer av vedkaminer
  Apparaten garanti program
  transportören standard programmerbar termostat instruktioner
  Vad är luft handler ?
  Delonghi värmeelement bruksanvisningar
  Vad är fördelen av rostfritt apparater ?
  hur Frosta frysbox
  Avinstallera en elektrisk spishäll
  naturgas värmare säkerhet