Hur man testar en torktumlare värmeelement

Hur man testar en torktumlare värmeelement

En felaktig elementet kan hindra en torktumlare från uppvärmning ordentligt eller alls fungerar . Du kan testa elementet så att du vet om att ersätta den , ring för reparationer eller eventuellt ersätta torktumlaren om problemen är grundläggande. Testprocessen bör ta cirka 20 till 30 minuter

Du behöver : .
torktumlare
Torktumlare ägare handbok .
Skruvmejsel.
Nål-tång .


1 .
först köra torktumlaren med blöta kläder i den . Om torken tillräckligt torkar kläderna i en vanlig torkningen är värmeelementet fungerar bra . Rensa ludd fällan också, för som kan bromsa torkningen .
2 .
Koppla ur torktumlaren . Öppna kontrollpanelen på baksidan av torken genom att lossa skruvarna i varje hörn av metallen panelen .
3 .
Leta reda på elementet . Den är gjord av silver metall-vanligen nickel och andra metaller-och kommer att ha flera metall ringar på den . Se din bruksanvisningen om du har problem med att hitta elementet .
4 .
Använd nål- tång att dra ut ändarna på metall rullar från varje sida av värmeelement . Kontrollera om krossade eller flått slutar . Följ spole med fingrarna för att se om det finns några avbrott eller hål . Om så är fallet , behöver du ett nytt värmeelement . Prova att trimma ändarna av trådarna och sätter tillbaka dem .


Relaterade artiklar


hur man tråd ett hem termostat
HEPA vs joniska luftrenare
hur man rengör en brännare propan spis
hur reparera en frys packning
hur man installerar en kontroll Baseboard värmare
hur man rengör ventilen på ett Amana radarange mikrovågsugn modell mvh210w
hur man ansluter en bubbelpool torktumlare till en fyra stift pigtail
hur man byter patron på en GE smartwater
hur man rengör en dräneringsledning av en diskmaskin vent
hur man byter tvättmaskin remmar på en hastighet drottning