Felsökning av en Oreck ångbåt

Felsökning av en Oreck ångbåt

Oreck gör steam- rengöringsutrustning för mattor och stoppning. De apparater som använder en kombination av skrubber och ångande . Problem med Oreck ångmaskiner kan innehålla vatten och rengöringsmedel inte tillämpas på de ytor , fläckar eller tung trafik fläckar inte få rent, alltför våt matta efter rengöring och ränder och skräp i inloppet skärmen

Du behöver : <. br > fuktig trasa .
Spot -och fläckborttagningsmedel lösning .


1 .
delvis fylla den övre förrådstanken med varmt kranvatten om vattnet inte är doseras . Kontrollera att dammsugaren patronen vita låsspaken är i nedfällt läge . Ju renare patronen måste installeras och låsas för att ångaren att arbeta . Torka rent munstyckena med en fuktig trasa . Om du använder tillbehör , som en handhållen kvarstad , se till att den fullt ut är uppkopplade ger tillbehör en pull att kontrollera .
2 .
Använd specifika platsen och fläckar remover produkter för att avlägsna svåra att rengöra smuts som fett , olja och livsmedel . Göra flera passerar över problemområden och komma på fläcken från olika vinklar.
3 .
Undvik att trycka sprayknappen och gör en långsam passerar över mattan Om mattan är för blöt . Mattan kan ta mer än fyra timmar att torka , men du kanske kan minska torktiden genom att utföra extra dammsugning . Kontrollera att inlopps skärmen är fri från skräp om mattan är för blöt . Det vakuum process kan inte fungera . Rensa skärmen kan hjälpa till.
4 .
överlappa pass med Oreck ångaren för att undvika ränder .


Relaterade artiklar


hur man öppnar en Sears torktumlare för att rengöra ventilen
hur man installerar en luftningsgaller utomhus torktumlare vent
hur man rengör insidan av en elektrisk räckvidd
hur man byter spis knoppar
hur du tar bort rost från en BBQ
hur man byter en broiler enhet i en elektrisk ugn
hur man byter en timer i en kemore bricka
bergvärme information
felsökning ett blinkande rött ljus på en Philips 62pl977437
hur man byter kontrollpanelen på en bubbelpool diskmaskin