Hur man tömmer ett tvätt maskin rör avlopp

Hur man tömmer ett tvätt maskin rör avlopp

Tvättmaskiner är en tidsbesparande enhet-så länge de fungerar . När de är på Fritz , de kan göra våra liv en levande mardröm . Ett sätt att tvättmaskiner ibland fel är när deras avloppet är igensatta. Avloppsslangen på tvättmaskinen är ansluten till avloppsrör , som vanligtvis är direkt bakom tvättmaskinen . Avloppsröret leder till att ditt hem avloppssystem . Rensa en röret är inte mycket annorlunda än att rensa ett säkerhetskopierat kök eller badrum handfat

Du behöver : .
Wire snippers /sax .
VVS orm.
Container.
Blekmedel.


1 .
Koppla ur tvättmaskinen . Detta kommer att förhindra oavsiktlig stöt .
2 .
Kroka av tvätt slangen maskinen rinna ur maskinen avloppsröret . Gås hals änden av slangen sitter i toppen av röret och är ofta säkras genom tråd eller lite av plast slips . Skär slips med tråd snippers eller sax eller knyta upp kabeln och ta bort slangen .
3 .
in en rörmokare orm i tvättmaskinen avloppsröret . Mata den framåt tills du känner att möta motstånd . Så fort det händer , dra åt vingmuttern på framsidan av ormen och snurra rotation ratten på baksidan för att hjälpa till att bryta upp täppa .
4 .
Feed ormen igenom igen . När du möter motstånd , dra åt vingmuttern och rotera ormen . Upprepa detta tills du inte längre emot.
5 .
Heat tre koppar vatten till en koka . Blanda med en kopp för hushåll stranden . Häll blekmedel i avloppsröret , sedan följde upp med hett vatten .

tips och varningar


 • Anställa en mekanisk orm om stickkontakten är hård, men försiktighet på grund av den högre entréplan flesta tvätt rör maskin avlopp . Ormen ska vara ovanför röret , vilket skulle innebära att ormen måste handla om tre eller fyra meter från marken . Säkra ormen om du gör detta .
 • Använd skyddshandskar vid arbete med ormar och avloppsrör , eftersom dessa kan både innehålla skadliga bakterier .


 • Relaterade artiklar


  bergvärme information
  hur du tar bort rostfläckar från apparater
  MAYTAG vs bubbelpool diskmaskin
  Felsökning kylskåp skarpare
  hur man byter en torktumlare bälte på en GE- apparat
  vad är en induktion värmeplatta ?
  hur du tar bort trumman på en Kelvinator tork
  Hur man tömmer ett tvätt maskin rör avlopp
  Hur ska man jämföra hus system vattenfiltrering
  nackdelar och fördelar med en vedkamin