diy pelletskamin installation

diy pelletskamin installation

Pelletskaminer är populära eftersom de bränner rena , släpper ut lite eller ingen rök och aska i hemmet , och behöver bara fyllas med pellets en gång om dagen eller mindre . Eftersom kaminer inte blir lika varmt vid beröring som kaminer , tar de inte upp så mycket plats i hemmet . Om lämpliga säkerhetsåtgärder har vidtagits , kan installationen vara en smidig och relativt enkel gör- det -själv- projekt

Du behöver : .
Brick eller klinkergolv
Skorstensröret.
Eluttag.
Skruvar.
Skruvmejsel.


1.
Placera ugnen på en burn- bevis golv såsom tegel eller kakel . Följ anvisningarna på spisen du köper för avslut mellan kaminen och brännbara material såsom väggar , möbler och draperi . I allmänhet kommer bara 2 till 6 tum godkännanden krävs .
2 .
Anslut kaminen till ett eluttag . Pelletskaminer kräver el för att köra . Om du ofta har strömavbrott , batteripaket och generatorer finns för spisar .
3 .
Vent kaminen genom att köra antingen 3- tums eller 4-tums skorstensröret på baksidan av kaminen genom en yttervägg eller uppåt genom taket . En 4-tums rör kan användas i nästan alla pelletskamin rör konfiguration , medan 3- tums rören är billigare . Följ anvisningarna för kaminen du köper när det gäller antalet krökar du kan göra i skorstensröret utan att negativt påverka dra av spisen och var för rengöringen tee .
4 .

Fäst termostaten , om din pelletskamin har en , på en vägg i ett lätt att nå läge nära spisen . Pelletskaminer med termostater är ofta styrs av termostaten , så det är viktigt att det i en bra plats . Termostaten kan hållas på plats med skruvar eller en stark mastix band längs baksidan av målet .


Relaterade artiklar


det bästa sättet att rengöra glasstop kaminer
hur man installerar en ugn tändare
hur man sparar på dina uppvärmningskostnader med litet utrymme elvärmare
hur du tar bort en vintage spis
hur man reparera en Kenmore bandtork enhet
Vilka är fördelarna med enkel diskhoar och dubbelt handfat ?
hur man väljer köksutrustning
instruktionsboken för en solstråle bakmaskinen
hur man byter remmen på en bubbelpool leb6000kq1 torktumlare
Hur man testar en torktumlare värmeelement