eureka vakuum felsökning

eureka vakuum felsökning

Om du har problem med din Eureka dammsugare , och du har markerat grunderna, såsom att se den är ansluten till ett fungerande eluttag och att strömbrytaren är helt påslagen , prova att kontrollera några typiska oroshärdar . Slangen , bälte , filter och borste kan vara källor till problem om vakuum inte städar effektivt eller inte rör sig korrekt . Du kan fixa några av dessa problem själv eller identifiera möjliga källor till problem att få hjälp eller råd från en professionell

Du behöver : .
Eureka dammsugare .
Skruvmejsel.
Borstvalsen .
Vakuum påse .
Vakuum bälte .


1 .
Kontrollera muttern på strömbrytaren om du har problem att vrida vakuum på och av . Lossa muttern med en skruvmejsel ett kvarts varv och försök igen .
2 .
Kontrollera borstvalsen . Om borsten se slitna eller böjda eller har hår och skräp intrasslad i det , ersätta den . Om de har förlorat sin styvhet , borst det kommer inte att plocka upp smutsen liksom , tillbaka borstvalsen om borsten kännas mjuk .
3 .
Byt påsen om det är fullt, och kontrollera att påsen är korrekt installerat. Kontrollera munstycket där påsen möter slangen för hinder .
4 .
Kontrollera bältet om sug inte fungerar effektivt eller om vakuum är svår att manövrera . Om det är trasiga eller ser slitet , byt ut den . Om bandet går sönder konsekvent , justera höjden på en högre inställning och kontrollera om du fångar hår och annat skräp runt borstvalsen . Dammsuga upp hörnen på området mattor kan också bidra till att bryta och försvagning bälten .
5 .
avgöra om det är stopp i slangen om dina tillbehör inte plocka upp smuts . Kontrollera om omkopplaren som ändrar luftflödet från den huvudsakliga vakuum slangen sitter löst om din vakuum accessoarer inte plockar upp smuts .
6 .
Kontrollera att vakuum hjul inte hindras av hår , snöre eller annat skräp som kan dra åt runt dem , vilket gör det vakuum svårare att manövrera .
7 .
Justera vakuum s matta höjd inställning om det vakuum som suger smuts effektivt eller om vakuum är svårt att trycka . Sätt den på den högsta inställningen och sedan ta ner det en inställning i taget tills du hör ljudet av vakuum byta till ett lägre register . Detta indikerar att den är slår mattan lämpligt och kan förbättra framkomlighet och sug .


Relaterade artiklar


användningar av ett panini grill
hur man fixar greppet bandet på ett löpband
felsökning en elektrisk högtryckstvätt
hur reparera en vask porslin kök
hur knivar identitet Schrade
installation av skåpet frånluftsfläktar
hur reparera en termosäkring
hur man programmerar en Uniden scanner Bearcat bc350a
hur man rengör en bosch diskmaskin filter
hur man gör en hemmagjord bränslecell