hur du tar bort rensningsdelen tee på en pelletskamin

hur du tar bort rensningsdelen tee på en pelletskamin

Som pelletskaminer bränna träpellets och andra organiska material , släpper de sot och aska i kaminens skorsten . Det är nödvändigt att regelbundet rensa ut i skorstenen så att köket kommer att dra luft ordentligt , och för att förhindra skorstensbrand . För rengöringen tee är designad för att göra saken lättare

Du behöver : .
Bucket
Skruvmejsel.
Pelletskamin skorsten borste .


1 .
Hitta för rengöringen tee genom att följa längs skorstenen från baksidan av pelletskaminen till sin utgångspunkt. Tee kommer att vara en stupröret ner från skorstenen med ett tak för det . Locket kommer att ha ett handtag . Placera en hink under för rengöringen tee för att fånga den aska som kommer att spilla från den när locket är borttaget.
2 .
Känn längs kanten av locket för en eller flera skruvar . Ta bort skruvarna. Håll i handtaget och dra locket nedåt för att ta bort den . Om inga skruvar , vidare till steg 3 .
3 .
Ta av locket genom att slingra sig den från sida till sida samtidigt som du drar ner handtaget . Locket sannolikt hålls på plats genom att bara vara inklämd i för rengöringen tee . Så länge du har möjlighet att få locket att gå genom slingrande det, kommer det pop så småningom av. Om locket inte rör sig alls , vidare till Steg 4 .
4 .
Stick in en tunn skruvmejsel mellan den gemensamma jordbrukspolitiken och för rengöringen tee . I sällsynta fall locket är limmad på plats . Fortsätt runt locket med skruvmejsel för att nagga limmet och sedan dra av huven .
5 .
Använd en pelletskamin skorsten borste för att rengöra skorstenen runt för rengöringen tee när locket tas bort . Borstarna kommer i 3- tums och 4-tum. Du bör använda den storlek som motsvarar diametern på din skorsten .


Relaterade artiklar


vad är en luftridå ?
hur man tråd på tre fronter torktumlare plugg
hur man byter ett bälte på en dammsugare Elite II 690
hur man installerar en kamin kök gas
hur man tänder den lampan i en Hotpoint ugn
hur man kan jämföra främre belastningen tvättmaskin och torktumlare
energieffektiva lampor kontra vanliga glödlampor
varmvattenberedare kemiska behandlingar
hur man byter handtaget på en Sears tork
hur man ställer en Culligan märke 100