hur man ansluter en propan tank på en gasgrill

hur man ansluter en propan tank på en gasgrill

Varje gasgrill kommer att vara helt annorlunda än en annan , men sättet som du ansluter gasslang till gasolflaskan kommer att vara samma oavsett vilken typ , märke eller stil grill du äger . På botten eller på sidan av grillen kommer att vara en gummislang med en metall kontakten i änden av slangen . Kontakten i änden av slangen kommer att skruva på ventilen på gasolflaskan
1 .
Placera gasolflaskan under grillen så att gasslang hänger över toppen på tanken . Ta bort plastskyddet från ventilen på gasolflaskan .
2 .
Placera metallen kontakten i änden av slangen på ventilen på gasolflaskan . Vrid kontakten handtag i en medsols rörelse för att dra åt kontakten på ventilen . Dra åt kopplingen tills kontakten sitter åt på gasolflaskan .
3 .
Öppna propan tankens ventil för att släppa gasen i slangen genom att vrida ratten på toppen av gasolflaskan i en moturs rörelse . Sätt på brännarna att se till att grillen och gasolflaskan är anslutna till varandra ordentligt .

tips och varningar


 • hård åtdragning kontakten på om ventilen på gasolflaskan kommer att skada tätningen på insidan av kontakten och leda till en gasläcka .


 • Relaterade artiklar


  Syftet med kemikalier pool
  hur du tar bort ett skåp för en Kenmore 90 serie tvättmaskin
  hur man vända dörren på en kompakt kylskåp
  felsökning av en MAYTAG bricka som inte kommer att dränera
  hur man byter brännare på en elektrisk spis
  Vad är fördelen av rostfritt apparater ?
  vad är permanent press cykeln på en torktumlare ?
  felsökning bubbelpool torktumlare ler4634e
  problem med en MAYTAG torktumlare uppvärmning inte
  felsökning en elektrisk högtryckstvätt