hur man byter remmen på en bubbelpool leb6000kq1 torktumlare

hur man byter remmen på en bubbelpool leb6000kq1 torktumlare

Grundades 1950 har Whirlpool Corporation växt till världens största tillverkare av hushållsmaskiner . Under årens lopp har Whirlpool-tillverkade anordningar förtjänat ett rykte för pålitlighet och lång livslängd när det underhålls på rätt sätt . Om trumman i din Whirlpool LEB6000KQ1 torktumlare slutar snurra , är problemet troligtvis på grund av en trasig torktumlare bälte . Lyckligtvis , som ersätter bandet på ett Whirlpool torktumlare är så enkelt att det kan göras utan hjälp av en apparat reparation professionell .

Du behöver:
Skruvmejsel
. Ersättning torktumlare bälte .


1 .
Koppla din Whirlpool LEB6000KQ1 torktumlare från strömkällan innan du påbörjar processen bältet bytas ut. Vara absolut säker på att flödet av el till torktumlaren har stängts av innan man går vidare till steg 2.
2 .
Vänd er uppmärksamhet på frontpanelen på Whirlpool torktumlare . Dra ut ludd skärmen och ställ det åt sidan . Ta bort de två skruvarna som håller ludd skärmen bostäder och dra det är gratis . Ställ in ludd skärmen bostäder och skruvar åt sidan också. Slip en skruvmejsel i utrymmet mellan den översta och frontpaneler torktumlaren . Använd skruvmejsel för att frigöra den övre panelen genom att sätta press på metallclipsen som håller den övre panelen till torkskåp . Vik den övre panelen upp och luta tillbaka mot väggen tills du är klar ersätter torktumlaren bältet .
3 .
Ta bort den nedre tå panelen på Whirlpool LEB6000KQ1 torktumlare genom att släppa metallclipsen som beskrivs i steg 2 . Leta reda på metallclipsen cirka 4 inches i på båda sidor om tå -panelen .
4 .
Använd din lossa de två skruvarna längst ned på framsidan av din Whirlpool LEB6000KQ1 torktumlare . Ta inte bort den nedre skruvarna frontpanelen . Vänd er uppmärksamhet på två motsvarande skruvarna högst upp på framsidan , ta bort dem och drar försiktigt upp på frontpanelen mot dig
5
Montera ersättning torktumlaren bältet över . den trumman med den räfflade sidan av bältet nedåt . Ta bort den gamla torktumlaren bältet och skjut rem på plats . Kassera gamla, trasiga torktumlare bälte .
6 .
Leta reda på kugghjulet och motor församlingar remskiva till ned till höger på Whirlpool LEB6000KQ1 torkskåp . Ta tag i torktumlare bältet i vänster hand och lyft kabelstyrrullen med höger hand . Guide bältet genom kabelstyrrullen och haka fast den på motorn remskiva , släpp kabelstyrrullen . Konsultera torktumlaren diagrammet i avsnittet Resurser i denna artikel , om det behövs .
7 .
Nå i tumlaren trumman och snurra moturs för att testa gängning av den nya torken bältet . Omvänd demonteringsinstruktionerna att återmontera torktumlaren och avsluta processen bältet bytas ut.

tips och varningar


 • Överväg att använda en magnetisk skruvmejsel för att göra det lättare att ta bort torktumlare skruvar .
 • Byta bältet i din Whirlpool LEB6000KQ1 torktumlaren utan hjälp av en apparat Whirlpool reparation professionella kan garantin på din apparat . Kontakta Whirlpool kundtjänst för mer torktumlare reparation och garantiinformation.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar ett bälte på en Kenmore torktumlare
  hur reparera en säkring Frigidaire torktumlare
  Hur man köper den bästa kombinationen ugnen konvektion mikrovågsugn
  kol kontra ved
  hur man hittar modellnumret på en MAYTAG tork
  Onan generator felsökningsguide
  felsökning av en död torktumlare : vanliga orsaker
  hur att handla en tvättmaskin och torktumlare
  projekt om hemautomation
  hur man köper ett hem luftkonditioneringsenhet