hur man installerar vatten balsam

hur man installerar vatten balsam

Installera en sköljmedel i din VVS -system kommer att mjuka upp de hårda vattnet som orsakar tvättmedel och tvålar att förlora en del av deras effektivitet . När vattnet i ditt system är svårt , kombinerar tvål med mineraler i vattnet och lämnar avlagringar som kan samlas i dina rör och minska vattenflödet i din VVS -system . Du kan hitta en sköljmedel i din hårdvara eller byggnad leverans butik som kommer med de flesta av de redskap du behöver . Du måste installera sköljmedel nära de främsta vattenlinjen till ditt hem , och på en plats där det finns en golvbrunn och en jordfelsbrytare eluttag .

Du behöver:
Skyddsglasögon
. Sköljmedel och delar .
Justerbar tång.
Brukskniv.
Stjärnskruvmejsel.
Koppartråd.
Koppar klämmor .
Koppar Män .
Träskruvar.
Lödkolv.
Värmeskölden .
u00BE-tums koppar stiger .
Röravskärare .
u00BD-tums flexibelt plaströr .
u00BE-tums svett kopplingar .
Blyfria lod.
Plastclips .
O- ring .
Slangklämmor.
Plast shuntventilen .


1 .
Löd två koppar nitar som följde med sköljmedel till u00BE -in . stockar med hjälp av lödkolv och blyfria lod .
2 .
Fäst 1/2-tums plastslang till armatur för ventilen avlopp och bräddavlopp som finns på tanken för sköljmedel . Anslut bräddavlopp till avloppet i golvet med plastclips .
3 .
Fäst sköljmedel till bypassventilen genom att koppla en O- ring Män för in-och utloppsrör Och säkra dem med plastclips . Använd justerbara tång för att fästa stubbar och dra åt muttrarna så den bifogade filen är solid . .
4
Anslut en 12- tums koppartråd över bypass ventilen till kopparrör för användning av tång och fäst det med slangklämmor , vilket kommer att fungera som en grund för sköljmedel .
5 .
Placera sköljmedel mot väggen och lämnar 3 meter framför sig för åtkomst. Stäng av vattnet vid huvudventilen till ditt hus och öppna alla kranar att tömma rören på vatten .
6 .
Använd röravskärare att skära igenom kallt vatten rör för ditt hus . Löd en u00BE-tums tee rör i röret som du kommer att springa till balsam . Löd en u00BE-tums stigaren på tee som kommer att leverera vatten till ledningar som inte behöver luftkonditionering . Löd röret till sköljmedel utlopp riser med beslag som följde med balsam .
7 .
Connect och löda overhead rören . Klistra koppar plätering klämmor och skruvar var 4 fot i väggen för att säkra rören på väggen med hjälp av en skruvmejsel och lämplig skruv , beroende på om du har gips eller murverk .
8 .
Koppla på resterande rören overhead med justerbar tång och löd alla anslutningar med lödkolven och blyfria lod . Fäst rören i väggen var 4 fot med hjälp av koppar klämmor och skruvar . Använd skruvmejsel för att dra åt skruvarna .
9 .
Slå på vatten igen till huset och programmera sköljmedel enligt tillverkarens anvisningar .

Tips och varningar


 • Håll ett värmetåligt pad bakom rören som du löda .
 • Läs alltid tillverkarens instruktioner för just ditt varumärke sköljmedel för ett diagram över systemet och för instruktioner om korrekt funktion och skötsel .
 • Använd skyddsglasögon vid lödning eller kapning av rör .


 • Relaterade artiklar


  Honeywell programmerbar termostat tips
  gasspis brännare problem
  hur man installerar en tv ovanför en gas spis
  hur man fixar dräneringen i en diskmaskin
  hur man fixar en Bissell pensel proheat shampooer som inte kommer att vända
  ved fakta : BTU för lövträ
  hur man byter motor kopplet på en bubbelpool
  hur du tar bort plattorna vattenberedare på en Frigidaire
  hur man kan utvidga en dräneringsslang på en diskmaskin
  hur man prime en badtunna pump