hur man loss en soptunna komprimator

hur man loss en soptunna komprimator

Trash kompaktorer är ett ekonomiskt och bekvämt sätt att göra sig av med hushållssoporna. Lika bekväma som de är , är verksamma ibland papperskorgen komprimatorer inte som de ska. Men du kan lösa de flesta problem med en knapptryckning . Detta gäller särskilt när papperskorgen komprimator dörren pinnar och kommer inte att öppna . Ofta är detta på grund av RAM som packar papperskorgen inte fullt upp . för att dra bort en papperskorg komprimator är helt enkelt en fråga om att identifiera orsaken till att hålla fast lådan
1 .
Titta på tändningslåset för att säkerställa att det är i läge "på" . Tändningen är den vrid-ratten på kontrollpanelen i papperskorgen komprimator .
2 .
Tryck på " On " knappen nedanför tändningslåset , om din enhet har tryckknappar . Detta kommer att öka RAM-minnet armen helt och lådan öppnas . På modeller som inte har tryckknappar , vrid nyckelbrytaren till höger och släpp . Detta gör att RAM armen för att gå upp helt och lådan öppnas .
3 .
Lyft fotpedalen på botten av lådan för att återställa enheten om " Solid Cycle " har anställts. Tryck på fotpedalen tillbaka för att släppa lådan .


Relaterade artiklar


felsökning av en takfläkt fjärrkontroll
definitionen av en pH- mätare
elektriska kraven för en breckwell pelletskamin
felsökning ett Wayne grunt väl pumpen
hur man tvättar HEPA filter för en Dyson
felsökning en Greenway portabel ismaskin
hur man sköter om en KitchenAid kaffebryggare
luftkonditionering information
hur man använder en luftfuktare i ett hus under vintern
hur reparera en GE- bricka agitator