hur man prime en sta - rit grunt väl jetpump

hur man prime en sta - rit grunt väl jetpump

En Sta-Rite grunt väl jetpump drar vatten från en brunn , trycket och och matar den trycksatta vatten i ett hushåll VVS -system. Grunda väl pumpar måste förberedas före användning för att undvika allvarliga värmeutveckling som kan skada pumpar i minuter och orsaka svåra brännskador. Evakuering är också nödvändigt för ett grunt väl pump för att flytta vatten från brunnen in i huset . Operationen är snabb och inte särskilt teknisk

Du behöver : .
Justerbar tång
Tratt.
Hink .


1 .
Ta ut kontakten ur grundningen tee på toppen av Sta-Rite pump genom att greppa den fyrkantiga huvudet med justerbar tång och vrida moturs .
2 .
Sätt en tratt i öppningen . Häll rent kranvatten i tratten från en hink till pumpen och alla anslutna rören är fulla . Systemet är fullt när vattnet börjar rinna ut från grundningen tee .
3 .
Fyll sugledningen om det finns en grundfärg installerad tee över den . Ta bort kontakten från toppen av sugledning grundningen tee och häll vatten i den tills den tappar ut ur öppningen .
4 .
tillbaka grundningen tee pluggar och dra åt dem ordentligt . Vänta tre minuter och slå på en kran inne i huset . Stäng av pumpen , ta bort pluggarna och fyll på med vatten igen om det inte finns vatten flödar genom huset . Instängd luft i rören kan neutralisera den grundningen flera gånger innan pumpen kan hålla trycket . Upprepa insugningen tills trycksatt vatten strömmar igenom huset .
5 .
Öppna ett badkar kran och låt vattnet rinna efter de grunda väl pumpen skickar in vatten i huset . Står vid pumpen och lyssna efter den för att slå på och av minst två gånger för att vara säker pumpen fungerar korrekt för att bibehålla vattentryck för hemmet VVS .


Relaterade artiklar


Frigidaire diskmaskin monteringsanvisning
hur Bosch & Kenmore diskmaskiner
hur reparera timern på en bubbelpool tvättmaskin
hur man byter en MAYTAG torktumlare bälte
hur till låsa upp dörren för en Kenmore elit rad
hur man handhar en självrengörande gasugn
Felsökning den lilla gröna maskinen
hur man installerar LG diskmaskin klipp
hur man öppnar frontpanelen på en LG tork
hur man tömmer en sophantering