hur man programmerar en strömvirvel duett bricka

hur man programmerar en strömvirvel duett bricka

Whirlpool Duet bricka är en frontmatad tvättmaskin med inbyggd värmeslinga och programmerbara inställningar . Brickan var utformad för att ge ägare med alternativ för alla typer av kläder och tyg i komfort av deras hem . Från vattentemperaturer vid en sterilisering 160 grader F för att ånga alternativ för siden , kan Duet brickan göra allt genom ett programmerbart gränssnitt
1 .
Välj din tvätt från alternativen på urtavlan . Tvätta alternativen finns sanitära , vitaste vitt , tunga , normal /casual , snabb tvätt , delikat, silke , ull och hand washables . Sanitära är avsedd för tvättbara objekt som kräver tillräckligt höga temperaturer för att döda bakterier utan användning av blekmedel , såsom tygblöjor . Vitaste vitt är en specialanpassad programmerad cykel för användning med blekmedel . Tunga har en pre-blöt programmerats i cykeln för att lossa smutsen .
2 .
Utse markytan på tyger med markytan knappen till vänster om ratten . Ökad markytan ökar tvättid och lägger blöt tid till den totala tvätta .
3 .
Bekräfta ditt val och tryck på " Start "-knappen . "Start " -knappen är placerad till övre vänstra sidan av ratten .


Relaterade artiklar


hur man uppgraderar en bror symaskin
elektrisk tork problem
typer av elektriska ugnar
bose radio installera instruktioner
vad är effektivitet makt vent varmvattenberedare ?
Felsökning av problem bosch diskmaskin
bostadshus solenergi i Kalifornien
hur reparera en GE- bricka agitator
hur man vända dörren på en kompakt kylskåp
hur man kan jämföra främre belastningen tvättmaskin och torktumlare