hur man rengör sophantering plast bygga upp

hur man rengör sophantering plast bygga upp

Din diskbänk är sopor är en elektrisk anordning som monteras inuti diskbänken mellan diskbänkens avlopp och dokumentförstörare. Den är utformad för att ta bort mat bitar som har kommit förbi rinna skärmen genom att hugga upp dem i mindre bitar , minskar risken för matrester stoppa upp diskhon . Om plast porslin går sönder och dess delar fastna inne i avloppet har sopor möjligheten att ta bort den-men det kan ta lite extra åtgärder för att säkerställa bitarna är helt borta .

Du behöver :
tvättmedel Flytande diskmaskin
. Hink.
1 /2 kopp bakpulver .
1 /2 kopp varm vit destillerat ättika .
Skurborste .


1 .
Säkra rinna skärmen i munnen på avloppet . Kör hett vatten i avloppet i ett par minuter eller tillsätt två droppar av diskmaskin flytande tvättmedel i en hink med kokande vatten och häll det ner i avloppet .
2 .
Slå på sophantering och låt vattnet spola igenom i fem minuter . Den hett eller kokande vatten skulle ha redan lossade skräp och plastmaterial kvar inuti förfogande nog för blad för att slutföra uppgiften tas bort.
3 .
Häll bakpulver och varm vit destillerat ättika i avloppet för att ta bort det . Låt det sitta i fem till 10 minuter . Skölj bort med rinnande varmt vatten ned till förfogande under två till fem minuter .
4 .
Använda en droppe vätska maskindiskmedel , skrubba sot från avloppet skärmen . Ta bort eventuella plast skärvan material för hand . Skölj väl. Byt rinna skärmen .


Relaterade artiklar


hur reparera en droppande vatten dispenser i en Kenmore coldspot
hur man byter en cam kylskåpsdörren
Felsökning GE: s monogram psb42lsr kylproblem
gasspis installationskrav
gasspis monteringsanvisning
hur du tar bort MAYTAG ga608 bricka agitator
prisjämförelse för Gas & Electric
hur du tar bort is beslutsfattare
hur man rengör tvätt filter maskin ludd
hur man rengör luftspalten i diskmaskin