hur man torkar tvätt

hur man torkar tvätt

Moderna kläder är gjorda av mer än grundläggande bomullstyg . Polyester, silke och "regioner" har alla individuella tvättning och torkning specifikationer . Om dessa specifikationer beaktas kan resultatet bli krympt och förstörda kläder . Undvik förstör dina kläder i torktumlaren genom att följa korrekt torkning förfaranden för särskilda plagget

Du behöver : .
torktumlare ark
Tvättlina.
Klädnypor.
Galgar .


1 .
Läs tvättråd etikett på varje plagg för att fastställa de särskilda tvätt krav . Som en allmän regel , alltid lufttorka silke och satin tyger .
2 .
Machine torra kläder genom att överföra dem från tvättmaskinen in i torktumlaren . Vrid ratten till den inställning som nämns på tyget etiketten och starta maskinen . Om du vill undvika statisk laddning på kläderna , placera en torktumlare ark i maskinen också . Sätt på maskinen och ta bort kläder omedelbart efter färdigställande.
3 .
Line-torra kläder genom att inrätta en klädstreck och hänga kläderna på linjen med hjälp av klädnypor . Aldrig line-torr stickade plagg , kommer som vikten av den våta kläder orsaka tyget att sträcka .
4 .
Valsade torra kläder genom att ange dem på en plan , ren och torr yta . Räta ut eventuella kragar , necklines och fickor så att de torkar som önskat .
5 .
Vik kläder efter torkning eller hänga på galgar om så är lämpligt .


Relaterade artiklar


fördelarna med plattvärmeväxlare
hur du ansluter di - 604 till en switch
felsökning av en GE diskmaskin som inte tömmer ut vattnet
liten apparat sladd reparation
hur man kan förhindra mögel i ett bröd låda
Felsökning av en Jandy aquapure
Elmer ’s lim använder
skillnaden mellan en frontmatade och toppmatade tvättmaskinen
hur man ventilerar en pelletskamin
varmvattenberedare kemiska behandlingar