hur storlek en ugn för ett hus

hur storlek en ugn för ett hus

Att köpa rätt ugn för ditt hem är viktigt eftersom fel storlek kommer att sänka effektiviteten och bära enheten ut tidigt . För att hitta rätt storlek ugnen , bör du ta flera olika vägar . I slutändan ska du kontakta en seriös VVS- tekniker för att installera din nya ugn eftersom det finns ingen exakt formel för att beräkna hur många BTU din ugn ska släcka . hitta den ungefärliga storleken ugnen för ditt hem är möjligt utan en professionell , men
1 .
Titta på gamla ugnen i ditt hem . Den bör ha en BTU betyg på sidan . Om det har varit effektivt och uppvärmd ditt hem tillfredsställande sätt, bör du överväga att byta den ursprungliga ugn med en som fungerar på samma nivå .
2 .
Fråga andra villaägare vad deras ytor är och vilken storlek deras ugnarna . Om du får olika BTU betyg för liknande storlek hem , vet du vad ett bra utbud är för din ugn . Var noga med att fråga om villaägare är nöjda med sin ugn prestanda .
3 .
använda en online dimensionering estimator . Alpine värme och kyla erbjuder en , gör som Energy Star . Båda är kopplade i Resources .
4 .
Kontakta en VVS professionell och be om en kostnadsfri konsultation . Berätta för dem vad du har upptäckt om ugnen dimensionering för ditt hem och fråga om de håller med era resultat .


Relaterade artiklar


vilken mat kommer att täppa ett sophantering ?
hur du installerar en gasförsörjning för en torktumlare
Varför är glödlamporna dåligt ?
hur du gör din egen rökskåp
skälen för vattenmätare
byta ut en torktumlare
vad är eldfast tegel ?
gasspis brännare problem
kassering av gamla kylskåp
felsökning av en bosch tvättmaskin som inte snurrar