regal klormaskin stycklista

regal klormaskin stycklista

klorerande vatten i ett reningsverk är inte en hit-eller-miss , utan snarare väldigt mycket kontrollerade . Regal Bolaget har utvecklat sofistikerade klorerat att exakt meter ut den korrekta mängden klor i ett vattensystem . Men liksom alla elektromekaniska anordningar , delar slits ut , men en lättillgänglig leveranser av delar finns att reparera eller ersätta Regal klormaskin komponenter .

Serie 7000 SmartValve

Serie 7000 SmartValve är en viktig komponent i systemet . Det kan exakt meter ut mängder klor eller svaveldioxid sprutas in ett vattensystem genom att programmera ventilen . När en tidigare version av en Regal ventil slits ut , kan detta vara en ersättning komponent som en hel församling .

Modell 210 inre delar

En fullständig inre av modellen 210 klormaskin finns , som skildrar alla delar av Model 210 , med alla de avbildade interna komponenter. Några av dessa komponenter skulle innefatta ok montering , nål ventilstyrningstätningar och sälarna kroppen och packningar. Ombyggnaden eller servicetekniker som kommer att avgöra vilka delar som behövs , och för detta .

Model 216 , 226 , 256 Delar

Modellerna 216 , 226 , 256 automatiska övergången klorerat alla använder samma delar . I den mycket detaljerade interna ritning , är alla delar som anges i antal . Några av de delar som finns tillgängliga skulle omfatta ventilen , spärr fjädrar och packningar . Andra delar skulle omfatta filter och extern tillbaka . Återigen är det upp till servicetekniker för att avgöra vilka delar som behövs , och ersätta detta .


Relaterade artiklar


hur man byter värmeelementet i en Frigidaire diskmaskin
hur man kan jämföra mini - split värmepumpar
hur man byter en elektrisk spishäll
Stanley termos delar
hur man demonterar en Kenmore elit calypso
Definitionen av en spänning inverter
hur man installerar en tre fronter sladd på en elektrisk tork
Hur man testar en kompressor på VVS
hur man tänder den lampan på en Honeywell vr8200
hur man använder en strömriktare att driva en panna