substitut för elektriska blandare

substitut för elektriska blandare

Du behöver :
Skruvmejsel

När köksmaskiner gå , en elvisp kan hittas i nästan varje hushåll . Men om din går sönder , eller om du helt enkelt inte äger en , misströsta inte . Det finns många lättillgängliga substitut som kan stå i ganska fint . Vissa är elektrisk , och vissa är manuell .

Visp

För att slå äggvitor , eller blandning såser , en rostfri visp är ett bra substitut för en elvisp . De finns i många storlekar . Kanske deras bästa egenskap är att de kan användas överallt . Deras förmåga att blanda och blanda begränsas inte till längden på en elektrisk sladd . De är också diskmaskin säker .

Fork och Bowl

För att slå ägg du tänker klättra är beprövade substitut för en elvisp en enkel gaffel och skål . Placera din spruckna ägg i en skål , tillsätt lite mjölk eller grädde och piska dem tills de är redo för stekpannan . Som en visp , gör en gaffel och skål inte behöver vara inkopplad

Blender

För att kombinera ingredienser till en kaka smet , är en elektrisk mixer också ett godtagbart substitut för en elvisp . Fördelen med en mixer över en traditionellt konfigurerad mixer är att den har ett lock , vilket eliminerar alla chanser till innehållet stänk. Det är också klart glas , så du kan se exakt när allt blandas till rätt konsistens .

Handheld ÄGGVISP

För att blanda en skål med äggvita garnering av en citron maräng paj , använda en handhållen ÄGGVISP . Tillsätt äggvitor, och en del socker och vevar in tills blandningen blir " peak ". Paus ibland för att smaka på sötman och tillsätt mer socker om det behövs .

Juicer

En juicepress kan också vara ett praktiskt alternativ till en elvisp . Liksom en mixer , det är öppet , täckt och fungerar på en mycket högre hastighet än en mixer . Apparaten är speciellt utformad för att juice och puré frukt för smoothies och mycket mer.

Blandning Spoon

Även om det kan tyckas lite gammaldags , har miljontals människor blandas alla typer av såser och smetar med inget mer än en ödmjuk trä blandning sked . Det är bäst kan användas som ett sätt att testa tjockleken på en burk hemmagjord chili . Om du kan stå upprätt sked i potten och det faller inte över , är det dags för kvällsmat . Försök göra det med en elvisp .


Relaterade artiklar


tips om belysning öppen spis
hur man byter i ventilsätet på min dammsugare steam vac
hur man kan kontrollera ventilen för en diskmaskin avloppsslangen
proffsen av en granit diskbänk
hur många BTU att värma en kvadratmeter ?
korrekt installation av spisinsatser
felsökning av en läckande dusch omkastare stamceller
jämförelse av ugnar bänkskivan konvektion
det bästa sättet att slipa knivarna gräsklippare
träpellets ugn information