vad som orsakar en varmvattenberedare läcka ?

vad som orsakar en varmvattenberedare läcka ?

Om du äger ett hem , äger du en varmvattenberedare. Även om du förmodligen inte tycker så mycket om dessa apparater , de gör säkert ditt liv mer bekvämt . Varmvattenberedare köras på gas eller el , och värma upp vattnet som du använder i din dusch , handfat och tvättmaskin . Som med många hushållsapparater , kan varmvattenberedare läcka ; flera orsaker kan orsaka detta sker

dräneringsventilen

Om din varmvattenberedare läcker , kontrollera dräneringsventilen , som ligger på den nedre halvan av . tank och används för tömning av tanken om behov uppstår . Ofta kan denna ventil lossnat , vilket orsakar att vatten läcker från den . Om detta är problemet genom att använda en skiftnyckel för att dra åt ventilen och läckaget slutar .

mycket tryck

En bra Möjligheten finns att en läcka orsakas av för högt tryck byggs upp i tanken . När detta händer , kan temperaturen övertrycksventil mening detta tryck , vilket ledde till läckage . Om temperaturen på radiatorn är för högt , är ventilen utlöses . En annan möjlighet är att trycket på vattnet som leder till ditt hus är för stark , vilket orsakar en läcka . En chans finns att din temperatur release ventil är trasig och kan behöva ersättas . I händelse av att det finns ett problem med denna ventil , granska din instruktionsbok som den erbjuder den bästa lösningen för att avhjälpa problemet .

korrosion och rost

En läcka ibland orsakas av korrosion och rost i tanken . Som tankar ålder , tenderar de att korrodera och rost som sediment från vattnet det har byggs upp. Denna korrosion kan så småningom äta genom tanken , vilket resulterar i ett hål som växer med tiden och så småningom orsakar en läcka . Om vattnet i tanken har en hög grad av sediment , kan detta ske i en snabbare takt . Typiskt varmvattenberedare har en livslängd på 15 till 20 år . Om du vet att du närmar oss slutet av din tank livstid , starta prissättning nya eftersom du inte vill göra en förhastat beslut om en nödsituation skulle uppstå .

Kondens

Vad kan visas som en läcka kan eller hur t alltid en läcka alls . Om du märker utsidan av din tank är täckt med vatten och droppande , chansen finns ett kondens uppbyggd , vilket händer när kallt vatten kommer in i tanken och den luft som omger tanken är varmare än vattnet inuti den, vilket är särskilt en problem om du bor i ett fuktigt klimat .


Relaterade artiklar


hur man beräknar ett rums BTU
GE Adora diskmaskin felsökning
definitionen av en pH- mätare
hur du ansluter schampo delarna på Kirby G6 vakuum
hur man byter en bubbelpool bricka timer
varmvattenberedare kemiska behandlingar
typer av förångare spolar
Felsökning GE: s monogram psb42lsr kylproblem
hur du tar bort motor och pump från en MAYTAG diskmaskin
hur du ändrar termostaten på en inbyggd GE - i elektrisk ugn